Poznejte výhody těhotenství: Předbíhání či břicho jako držák talíře!

Navzdory některým drobným nepříjemnostem (ranní nevolnosti, oteklé nohy, bolavá záda…) je těhotenství jedním z nejkrásnějších období v životě ženy. A přináší i výhody, jež nemusejí být na první pohled tak úplně patrné.

Tak například těhotná žena…

… převezme velení kdykoli a kdekoli.

Těžko říct, čím to je, ale všimněte si, že vás okolí během oněch 9 měsíců nějak více poslouchá. Vaše požadavky najednou nejsou už jen nějaké nesmyslné vrtochy, ale jsou plněny rychlostí blesku a s úsměvem.

… vlastně nepotřebuje jídelní stůl.

V pozdější fázi těhotenství můžete při jídle v podstatě ležet – vaše břicho totiž poslouží i jako skvělý držák talíře. Není nutné vstávat z gauče k jídelnímu stolu!

… má neuvěřitelně vyvinutý čich.

Pravda, v období ranních nevolností je tahle nově nabytá schopnost spíše na škodu, ale později ji můžete náležitě využít.

… zastaví dopravu rychleji než ostatní.

Řidiči by měli chodce na přechodu pouštět, to ví každý. Ovšem ne všichni se tím řídí. Pokud se ale dovalíte k přechodu s pořádným bříškem, rádi vám zastaví i ti, co obvykle pouštějí dlouhonohé blondýny v upnutých minisukních. A pokud potřebujete stopovat, zastaví vám ochotně téměř každý, kdo má v autě trochu místa.

… může předbíhat ve frontě na toaletu.

Upřímně, když vám dítě tlačí na močový měchýř, ani jinou možnost než požádat o nějaké přednostní místo ve frontě na veřejných záchodcích nemáte. Nicméně vám všichni rádi vyhoví a pravděpodobně se při tom ani nebudou tvářit moc naštvaně.

… v hromadné dopravě najde vždycky volné místo.

Pravdou je, že jsou lidé, kteří vás v tramvaji nebo autobuse prostě sednout nepustí, i kdybyste pomalu rodila, ale vždycky se najde někdo, komu dojde, že se vám s tím břichem nejspíš nestojí právě pohodlně.

… má doma naklizeno.

Věřte, nikdo neuklízí tak vehementně a často jako žena, které se právě zmocnil hnízdicí instinkt.

…je kreativní.

A to samé platí i o nejrůznější tvořivosti – zatímco dříve vás například představa vlny a pletacích jehlic děsila, teď pletete a háčkujete jako divá. To samé platí o vaření/pečení, výrobě nejrůznějších dekorací apod.

… všichni jsou na ni milí, i úplně cizí lidé.

Těhotné ženy vyzařují zvláštní auru, díky které je na ně většina lidí milá, usmívá se na ně.

… má univerzální výmluvu.

Kolikrát se vám stalo, že jste chtěla například odmítnout účast na nějaké rodinné oslavě, ale neměla jste možnost nebo dostatečně silnou omluvu? Teď ji máte!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat