Chcete mít vyšší děti? Choďte s nimi plavat!

03.09.2010 | Děti a rodina

I když nejste právě moc vysocí, vaše děti být mohou. Existuje několik cvičení, díky nimž lze výšku ovlivnit. Plavání je jedním z nich, protože umožňuje zvýšení hladiny lidského růstového hormonu v těle a podporuje tím pádem růst.

Plaváním ke krásnému a vyššímu tělu

Plaváním zvyšujete energetickou hladinu, dechový objem, délku páteře a podporujete rozšiřování hrudníku a ramen. Lidé, kteří plavou, mají štíhlý pas, štíhlé tělo, dobré držení těla a široká ramena. Právě plavání pomáhá při protažení svalů celého těla, čímž se podporuje růst.

Pomáhá též při uvolňování růstového hormonu v těle a růstový hormon, jak známo, je důležitý pro tělesný růst. Laktát a oxid dusnatý jsou nezbytné faktory pro sekreci růstového hormonu. Před plaváním je vhodné se 10 minut protahovat, a to s vysokou intenzitou. To podpoří vaše šance na zvýšení výšky.

Plavte už od mládí

Aby mělo plavání efekt, je nutné začít plavat v mnohem mladším věku. Děti, které často plavou, rostou rychleji než děti, které neplavou. Nicméně i když budete plavat, dlouhánem se nestanete přes noc. To vyžaduje čas a teprve pak se výsledky dostaví. Aby bylo plavání účinné, je nutné plavat pravidelně. Před plaváním byste neměli alespoň 2 hodiny nic jíst, maximálně vypijte nějakou ovocnou šťávu. Po plavání můžete tělu dodat sacharidy a bílkoviny pro doplnění vydané energie.

Na stylu nezáleží, hlavně plavte správně

Ale pozor: nestačí jen plavat. Je nutné plavat správně. Jedině vhodný plavecký styl, při kterém se správně protahují svaly, umožňuje růst. Proto se snažte plavat co nejlépe. "Prsa" pomáhají v protažení páteře a efektivně prodlužují i jiné části těla. Volný styl je také dobrý – tím zase zvyšujete flexibilitu a růst. Samotné plavání samozřejmě není všespásné. K pravidelnému sportu proto přidejte vyvážený jídelníček a dostatek spánku.

Zdroj: www.rustovyhormon.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat