Komentáře k článku

Jarka 18.08.2016

Já jsem slyšela o nějakém kivu vuki jestli je to teda pravda. Znáte někdo?

Martina Jarka 23.08.2016

Jmenuje se to kiwu wuki a je to opravdu doplněk stravy na podporu plodnosti. Je i pro muže i ženy. Přikládám odkaz, aby jsi si zjistila víc ;) http://www.ifertility.cz/c/kiwu-wuki-fertility-products

Jarka Martina 30.08.2016

Aha, nevadí malý překlep :D Měli jste ho doma, kupovala jsi i partnerovi nebo jsi kupovala jen sama sobě?

Marhula 16.05.2016

Nám se nedařilo dost dlouho, víc jak rok. A už jsem z toho byla dost zoufalá, protože jsme vůbec nevěděli, čím by to mohlo být. Nakonec nám pomohl Folgravid Gravidplan, doporučila mi ho kamarádka, která s ním taky měla dobrou zkušenost a pomohl jí k miminku. Nám taky, Tadíkovi už je dneska deset měsíců. ;-)

Jitka 12.05.2016

Já na podporu početí užívala folgravid gravidplan s kyselinou listovou. Užívala jsem ho hned od vysazení HA a čtvrtý měsíc užívání jsem byla těhulka. Hlavně to chce klid, nestresovat se! :-)

Sabka 29.08.2014

Ahoj Luci, a kolik stojí to Fertility Blend, bavila ses o tom s lekařem? a myslíš teda že to pomůže? já už taky uvažuju nad nějakým podpůrným prostředkem, zatím jsem ale slyšela jenom o Nosifolu, ale teď, když vím i o Fertility tka nevím pro co se rozhodnout..

Lucka 08.08.2014

Já taky dleíš dobu nemůžu otěhotnět, proto jsem se rozhodla pro nějaký podpůrný prostředek. v lékárně mi doporučili Fertiltiy blend, který má prý dobré ohlasy při testování. Dělají ho ve 2 variantách, pro páry nebo jenom pro ženy. Já si zvolila raději variantu pro páry, doufám, že to zabere a brzo se miminka dočkáme:)

Míla 14.09.2010

Hlavní příčinou neplodnosti je věk. A druhou nejčastější příčinou je antikoncepce.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat