Soutěžte se svými dětmi a vyhrajte doplňky do ložnice za 6 000 Kč!

15.07.2015 | Děti a rodina

Rodiče, pozor! Na Facebooku právě začíná soutěž o nejvtipnější fotku dítěte v postýlce. Zapojte se, sbírejte hlasy a vyhrajte nový polštář a přikrývku. Máte na to tři týdny!

Máte ve fotoalbu fotku svého dítěte, jak spí s hlavou z postele, pokouší se přelézt ohrádku nebo dělá něco jiného u čeho vám cukají koutky? Pokud ano, na nic nečekejte a pošlete ji do soutěže, která dnes začíná na facebookovém profilu Matracetropico.cz.

Jestli takovou fotku nemáte, mějte foťák neustále při ruce. Můžete vyfotit rozesmáté batole nebo třeba puberťáka spícího s nohou plyšového medvídka v puse.

Čím dříve ale fotku pošlete, tím více času budete mít na sbírání “lajků”. Právě jejich počet totiž rozhodne o třech vítězích, kteří se podělí o ceny v celkové hodnotě 6 000 Kč.

Zapojte se už dnes a začněte se sbíráním

Své fotografie posílejte až do 5. 8. 2015 na e-mail hildinganders.tropico@gmail.com. Než je pořadatel zveřejní ve speciálním albu na Facebooku, zkontroluje, zda nebyly staženy z internetu. Zaručuje tak férovou soutěž, ve které nemůže vyhrát fotografie stažená z fotobanky ani fotka, na kterou se vztahují autorská práva jiného fotografa.

Jakmile se vaše fotografie v albu objeví, můžete pro ni začít sbírat hlasy neboli “lajky”. Kdykoli někdo klikne na “To se mi líbí” u vaší fotky v soutěžním fotoalbu, přičte se vám jeden hlas 5.8. 2015 hlasování skončí a autoři tří fotografii s nejvyšším počtem hlasů budou kontaktováni e-mailem.

O co se soutěží?

Soutěž pořádá firma Tropico, která vyrábí kvalitní matrace a doplňky do ložnice. Pro výherce připravila tři sety polštářů a přikrývek Aloe Vera v hodnotě 2 000 Kč, které jsou vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Sada je vhodná celoroční používání a polštář navíc umožňuje vyndávání a přidávání náplně, takže se snadno přizpůsobí každému spáči.

Už víte, jakou fotku do soutěže pošlete? Jestli ne, inspirujte se a nezapomeňte, že do konce zbývají jen tři týdny!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:29
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:26
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat