Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, nemáte tip jak se bránit vzniku pigmentačních skvrn v době kojení? Zkusil jsem ledasco, ale nic nezabírá a flekatím čím dál víc.
Já se zbavila všech nedokonalostí díky živému kolagenu s dračí krví https://nezestarni.cz/e-shop/zivy-kolagen/inventia/anti-age-serum-s-zivym-kolagenem-a-draci-krvi-triple-helix-formula-50ml.html koukněte na to, je čistě přírodní a mám díky němu pleť jako z porcelánu :-)
Já už dlouho zkouším všechno možný ale zatím bez většího úspěchu
Já bohužel taky, někdy mám pocit že jenom vyhazuju peníze z okna protože mi nic zatím nezabralo…
Tak to určitě zkuste korejskou kosmetiku Miracletox. Objednávám jí tady https://www.byfemme.cz/miracletox/ a je podle mě úplně zázračná ;-)
Tak pak dej hned vedet jak jsi dopadla.
Dekuji moc za adresu, zrovna pristi tyden se tam chystame na nakupy, vezmu to pri jednom :-) to budu krasnaaaa
Holky, já se mrknu na ten Amarylliscentrum. Děkuji vám já potřebuji taky odstranit pigmentační skvrny. Tak vám děkuji
Odstranění pigmentových skvrn mám taky za sebou, tak se klidně ptej kdyby tě cokoliv zajímalo. Byla jsem u paní doktorky Takácsové, která je v Amaryllis centru vyhlášená.
Je potřeba jít na ošetření víckrát nebo se ty pigmentové skvrny odstraní přitom jednom ošetření ? Můžou se mi na tom stejném místě kde se odstraňovaly udělat znova ?
Na tom stejném už by se ti udělat neměly, schválně se na to zkus zeptat, ale pigmentové skvrny se dělají málo, takže je podle mě velmi malá pravděpodobnost, že by se udělala na tom stejném místě :)
Tady je :-) Dykova 543/31, 101 00 Praha 10 – Vinohrady
Prosim jejich presna adresa? Zajdu se s nimi domluvit osobne.
Já jsem se si je nechala odstranit v Praze v Amarylliscentru . Jsou tam velice vstřícní doktoři. A nejen to dělají tam spoustu jiných druhů zákroků. Tak se na jejich centrum mrkněte.
Ano ja je doporucuji, vyplati se zajit s timto k odbornikovi.
V tom Amarallys centru ste byli opravdu spokojené? Já si právě chci si nechat odstranit skvrny a nevěděla jsem kam zajít. Tak děkuji za užitečné informace.
Co delat potom kdyz uz se objevi? Kosmetika nebo nejaky zakrok?
Mam s tim zkusenost. Z kosmetiky mi nepomohlo nic, az pak chemicky peeling v Amaryllis centrum, tam jsem byla velice spokojena.
Záleží jak moc mají plno ale většinou na termín čekám 7 až 10 dní což si myslím že je běžné. Jinak cenu přesně nevím, protože jsem si platila víc ošetření zaráz kvůli tomu že to vychází o dost líp, takže nevím kolik chtějí za jedno ošetření ale můžu ti tu nechat odkaz na ceník www.amarylliscentrum.cz/cenik/tvar-krk-dekolt
Je dobré se objednat k někomu konkrétnímu ?
To si myslím že ani ne, protože když se podíváš jak dlouho amaryllis centrum funguje tak tam dělají opravdu jen profíci a za tu dobu co k nim chodím jsem neměla s žádným ošetřujícím problém.
Docházela jsem Baru do Amaryllis centra v Praze, kde jsem se prvně objednala na konzultaci, abych věděla jestli s tím půjde vůbec něco dělat.
Jak dlouho se na ty konzultace čeká a kolik tak cenově vychází ?
ano .. šlo to pomalu, ale zbavila jsem se jich
A kde jsi prosím byla ? Jde o nějakou kliniku nebo salón ? Radši půjdu někam na doporučení než bych šla někam naslepo
No zrovna v těhotenství bych s tím teda určitě nic nedělala, protože hormony pracují a rozhodně není dobré do sebe něco cpát. Když už, tak po těhotenství, taky jsem to řešila až byl prcek větší a já jsem nekojila a věděla jsem, že si můžu dovolit nějak zakročit.
A podařilo se ti jich zbavit ?
Holky, tak to nasi mamine jsem k Vanocum objednavala tento notino.cz/yasumi/discoloration-zesvetlujici-krem-na-pigmentove-skvrny/, z notina, taky bych ho v drogerii nesehnala.
Asi tak, ja se jich zbavovala lepsi kosemtikou, tu v drogerce nekupuji
Zabranit se tomu asi neda, ale je hodne kremu ktere muzes pouzivat pote a zbavis se jich
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.