Diskuse na téma Zahraniční kuchyně

10. 06. 2018 | Kultura koníčky

Ahoj :) Vaříte někdo nějakou zahaniční kuchini? Kde berete recepty a kde potraviny? Vím že někdy je něco v Tescu a že se dají najít nějaké recepty, ale ráda bych našla něco co bude opravdu tip top. Protože většinou jsou ty recepty jen takové pokusy o napodobeninu. Já jsem třeba na téhle stránce našla pár super receptů http://www.eshop.fwtandoori.cz/module/csblog/post/53--losos-v-thajske-kari-omacce.html třeba tenhle. Ale líbily by se mi i jiné než asijské kuchyně. :)

Malika 10.01.2024

Mám i vyloženě kuchařku s exotickými jídly, s těmi potravinami je to kolikrát složitý no, ale jdou najít spešl obchody, kde něco mají.

Eva 22.06.2023

Několik receptů jsem zkoušela, když to v restauraci stojí hodně, hlavně čínu, koreu a třeba sushi :-)

Ivča 10.05.2022

Nevařím často zahraniční jídla, ale většinou když mi něco zachutná, tak se o to pokusím i doma, zatím největší úspěch mělo bum bo nam bo a tam se věci dají nakoupit normálka v albíku.

Evča Ivča 07.12.2023

Joo to jsem taky zkoušela, ale moc se to neujalo.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat