Diskuse na téma Barevné kontaktní čočky

Ahoj holky, moc bych se Vás chtěla zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s barevnými kontaktními čočkami? http://eshop.fokusoptik.cz/kontaktni-cocky/barevne/ Často trpím zarudnutím očí kvůli práci a běžné oční kapky mi bohužel nepomáhají. Oční lékař mi doporučil abych si jako jednu z možností pořídila barevné kontaktní čočky, které by toto zarudnutí měly zamaskovat. Jen protože celý život nosím dioptrické brýle, mám z toho sundávání a vyndávání obavy. Co myslíte?

Věrka 02.07.2023

Ahojky, taky bych se prosím připojila s dotazem... souvisí to, není to mimo... V Olomouci je optika doktor klain. Já jsem u nich zatím nebyla, ale potřebuju nové brýle. Tak jsem si říkala, že bych je navštívila, ale nevím, zkušenost nemám... Tak poprosím o vaše zkušenosti. Moc děkuji.

Zuzka Věrka 10.09.2023

Já ke Klainovi chodím a jsem s nimi velmi spokojená, sice jdu už asi s křížkem po funuse, ale doufám, že jste se objednala a vyzkoušela. Za mě opravdu super přístup, velmi kvalitní skla i obroučky. Osobně dávám přednost soukromníkům před většími firmami, jelikož mi přijde že mají kvalitnější sortiment a i osobitější přístup. :)

Věrka Věrka 15.09.2023

Ano nakonec jsem k němu šla, hledala jsem ještě na internetu a měli opravdu moc pěkné recenze a jsem ráda. Objednala jsem se hned na druhý den a přesně jak říkáte, vše mi vysvětlily do podrobna a věnovali se mi po celou dobu. Velmi příjemní a milý. Vybrali jsme jak skla tak i obroučky a za mě teda opravdu kvalitní. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat