Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Sdílím tenhle e-shop, který jsem objevila. Mají krásný a originální doplňky do bytu, všechno hodně kvalitní. Kdo má taky rád originální věci tak mrkněte :)
já miluju na stole přírodní dekorace co nasbírám venku a permanentně tam mám misku s vykuřovací směsí z Jungleway, tak krásně to provoní místnost.
Doporučuju bakly, miluju dřevo, jsou. Mám černobílou kuchyň a krásně to do sebe zapadá. Mám dřevěný podnos a na něm dekoraci s mechem. Mlýnek na sůl a pepř. A v koupelně černou sadu mýdlenku, koš, držák na papír.
To musíte mít krásné, já úplně nevím jak by se mi hodily černé doplnky do tmavé koupelny, Můžete poslat nějaký odkaz co jste přesně brala? Děkuji
No nevím jestli přímo krásné, ale nestěžuji si. Je to Zone Denmark řada do koupelny.
Sháním nějakou pěknou dekoraci na zeď, tak když by jste o něčem věděly, tak tipy prosím sem :)
Já jsem narazila na nekupto a tam mají taky moc hezké dekorace, zkuste kouknout
Pořídila jsem si tam tady tu hezkou cedulku :) https://www.nekupto.cz/dekorace-cedulka-velka-ty-jsi-muj-salek-caje-kafetearie/
Jéé moc díky, maj parádní kousky
Super tip, mají krásný věci, díky :-)
Odtud mám několik parádních věcí :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.