Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dcera, 10 let, si v posledni dobe stezuje na bolest nohou. Nevim cim to muze byt. Je to takove divne. Jestli to neprestane, budu s ni muset k lekari. Ctela jsme se ale predtim zeptat, jestli s tim nekdo zkusenosti?
Ahoj Zuzo, sice ještě nemám tak velké dítě, ale na bolest mám osvědčený Nurofen. Vím, že sousedka má starší dítě a kupuje Nurofen Active, pro děti od 6 let, jsou to takové cucací tabletky a jsou sladké aby dětem chutnaly :-) Tak zkus a uvidíš.
tak jsem byla u lekarky a ta to potvrdila, ze to budou rustove bolesti a pry ji muzu dat i Nurofen kdyz nemuze usnout. A taky ji mam nozky natrit treba alpou.
Může jít o růstové bolesti ( kosti rostou rychleji než šlachy). Mým synům pomáhalo stažení obinadlem, k jídlu mořské ryby, pokud by holčička ryby nechtěla, je třeba dodat fosfor - vápník - jód jiným způsoberm (umělými preparáty).
Holky, diky, nejak ji to preslo. Mela to dva dny. Ted zase klid. Vapniku ma myslim dost, jogurty jdou u nas na dracku. Nurofen jsem ji uz jednou dala, protoze nemohla ani usnout. Myslim si, ze to budou ty rustove bolesti.
Ahojky, myslím, že vím o čem mluvíš...měla jsem to já a mají to i moje dvě děti...Rychle rostou a natahují se jim nožky, hlavně v noci to bolí a pokaždé když dcera přijde, natřeme celé nohy alpou a za chvilku spí jako dudek...doktoři s tím nic nezmůžou... Jen ať děti rostou..malí lidí jsou zakomplexovaní :-)
Nechybí je třeba nějaký vitamíny?
Muže být třeba Bečko, déčko po tom obvykle bolí nohy nebo ruce….
dobry den na kosti je prece nejlepsi vapnik:) vapnik najdete v ruznych vecech ale zase by se to nemelo prehahnet. Ja osobne davam prednost třeba ondrasovce-obsahuje vapnik,horcik,draslik a naopak nizky obsah sodiku… navíc bude diteti i chutnat mají ruzne prichute treba mandarinka atd...
aj malu zvyknu boliet nozicky
Mě na bolesti nohou pomáhá Almiral gel. Chladivá mast. To zabírá skoro hned
To máte pravdu, my ho máme doma také
Tak já nevím co přesně pomáhá nejvíce. Už jsem zkusila leccos.
Na bolavé klouby a svaly Almiral gel
Klouby mě nebolejí, ale na ty svaly je to vynikající
Díky za upřesnění, je pravda, že s namoženými svaly problém nemám
;-)Dobrý den, jen jsem Vám chtěla doporučit Vigantol vitamín D , Mohl by vám pomoc, je to na nožičky, křivici. Malá to dostává a vše se lepší a moje kamarádka to bere taky na imunitu i na koste zkuste to zato nic nedáte.
Ono je pravda, že hodně pomáhá už to jak chladí, už to ulevuje.
Za mě také almiral. Pěkný den, Pepa
Náš kluk měl taky problémy s nožičkama, doktor nám předepsal kapičky Vingatol, které obsahují vitamín D a přestalo to :) on se prý doporučuje dávat celkově dětem ve vývoji
Vigantol jsme taky dávali, s naším prvním do roku (to se předepisuje každému miminku) a s naším druhým jsme dávali 2 roky víc kapiček kvůli kostem a pomohl vše se dalo do pořádku.
Můžu se zeptat - to vám předepsal lékař nebo se dátakto Vigantol pořídit i bez receptu?
Vigantol jsme kapali kvůli bolavým nožičkám a pomohlo :-)
Taky jsme to takhle měli u 8-mi letého syna a doktor mu předepsal pravidelně dávat kapičky Vigantol a teď už je to naštěstí dobrý. Teď už našeho druhého dítka dáváme už od miminka kapičku denně a vše je dobrý.
To často bývá nedostatkem vitamínu D, řeší se to většinou podáváním Vigantolu, je to ověťený lék, doktoři ho předepisují už dlouho
Já na to také v dětství trpěla a moje děti to mají taky tak. Pomáhá nám vymazat nohy obyčejnou Alpou a zabalit do teplé deky, bolest přejde.
Předepsal nám ho doktor, ale to není problém si ho nechat předepsat, ta lahvička vydrží opravdu dlouho takže to člověk nemusí nijako shánět
Taky jsme na to dávali Vigantol a pomohl, vše je už jak má být :-)
Zkuste třeba Nurofen nebo Colavital
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.