Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?
Já objevila na jejich stránkách, že prodlužují u nich na pobočce. Toho využiju.
Mají pobočku v Brně, tam si taky zajdu. Taky si chci nechat vlasy prodloužit.
já jsem si objednala vlasy z Brna z clipinhair a líbí se mi, kvalita super a cena dobrá, nasazení jednoduché, tak můžu doporučit
taky jsem je objednávala z internetu ale zase od hotstyle a taky byly dobrý
já sem se dívala, že existují i ofiny samostatně, to jste některá nevyzkoušela? celkem mě to láká
Prodloužení vlasů se mě moc líbí, kamarádka mě doporučila clipy od vlasy-k-prodlouzeni.
já jsem tu ofinu zkusila...nejlepší je, že to má pořád stejný tvar a ani blbou délku, když to dorůstá :D
A nasazovala jste si Jolano clipy sama nebo vám někdo pomáhal?
Mám šikovnou kamarádku, ta mi s nasazením clipů pomohla. Pak mi je i hezky upravila.
já sem si je teda zvládla dát sama, jako ze začátku to trvalo dýl, ale pak už sem si na to našla grif a pohoda
Mají taky pobočku v Brně, byla jsem přímo tam. Pomůžou a profesionálně poradí.
Moje kadeřnice u nich materiál k prodloužení vlasů nakupuje.
Prodloužené vlasy se mi moc líbí. Já se pořádnemůžu rozhodnout.
Já si nedávno prodlužovala vlasy pomocí clipů. Jsem spokojená.
Od koho ty clipy prosím byly?
Koupila jsem je u vlasy-k-prodlouzeni. Mají pobočku v Brně.
já mám vlasy na prodlužko taky z Brna, z clipinhair, mají taky i kamennou prodejnu
Taky si zajdu přímo k nim na pobočku, určitě mi tam poradí.
Můžu doporučit, vlasy-k-prodlouzeni vám na pobočce profesionálně poradí.
Máte nějaké speciální kartáče na prodloužení vlasy ?
Co šampony ? Můžu používat pořád ty stejné nebo tím, že jsem si nechala vlasy prodloužit, tak bych měla šampony používat jiné ?
Je lepší pořídit speciální šampony. Zkus kouknout na eshop clip vlasy levně, kde toho mají dost.
Nejlepší jsou masky, nedala bych dopustit tady na tu, která mi vlasy udržuje v dobrém stavu https://www.clipinhair.cz/283-loreal-expert-absolut-repair-maska-poskozene-vlasy-250.html
To já si veškeré doplňky a kosmetiku k vlasům objednávám přes clip in hair.
Jaké máš spoje a jaké na ně používáš kosmetiku ? :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.