Diskuse na téma Vrásky

Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)

Majka 09.05.2024

No krémy atd jsou super věc, ale já jsem se rozhodla i podporovat pokožku zevnitř. Teď beru už asi 3 měsíc NMN, který je přírodní a je právě mimo jiné i na zpomalení stárnutí ale také na podporu vitality, tak jsem zvědavá jak bude fungovat nadále.

Bára Majka 27.05.2024

O tom jsem ještě neslyšela. Co to tedy přesně je prosím?

Majka Majka 29.05.2024

Tady si o tom něco přečti https://kratomworld.cz/blogs/clanky/nmn-molekula-zpomalujici-starnuti. :) Já ho tam i objednávám, jelikož mám s nimi vlemi dobré zkušenosti- Mají opravdu kvalitní produkty. Jinak je to tedy molekula, která je velmi důležitá pro náš organismus a ovlivňuje spoustu věcí. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat