Diskuse na téma Výbavička pro miminko - kde objednat?

Dobrý večer, napíšete kde nakoupit výbavičku pro miminko? Daly byste mi tip na spolehlivý eshop?

Elininka 04.11.2022

Já jsem moc spokojená s e-shopem mamitati.cz. Dostala jsem na eshop tip od kamarádky, která u nich nakupuje už dlouho. Mám toho od nich fakt hodně - od fusaku, po oblečení pro mě (těhotenské) i pro mimčo. Mají i hračky, nábytek, seženete tam prostě všechno a za rozumné peníze.

Maslinka 07.11.2022

Taky mám z mamitati.cz plno věcí pro mimčo - nakupuju tam moc ráda, vše mají kvalitně zpracované a hlavně chválím i komunikaci a mají i příjemné ceny.

Soňulka 11.11.2022

Holky, napíšete - mají třeba i hezké oblečení pro těhulky? Zatím se mi nikde pro těhulky nic nelíbilo, tak pátrám.

Maslinka 13.11.2022

Ano, mají i těhotenské oblečení a fakt krásné kousky, mrkněte na https://www.mamitati.cz/moda-pro-maminky/ určitě si vyberete.

Bára 10.08.2023

Já jsem objednávala kočárek, fusaky, nosítko, autosedačku atd na Crystalbaby. Mají tam dobrý výběr kvalitních věcí. Ani s jendou jsem během používání neměla nidky problém. Kočár teda byl super, ten jsem brala Joolz a po využití jsem ho ještě prodala a byl pořád v hezkém stavu. Super mají i doplňky, dečky a tak.

Marťa Bára 22.08.2023

No já teď právě taky sháním a přemýšlím co a kde. Co je nejlepší vybrat? Já bych právě ráda kvalitní věci, aby mě vydrželi a nemusela bych za rok řešit znova. Kočáry nebo to nosítko, to se asi taky hodí?

Bára Bára 24.08.2023

Hele nosítko využiješ pokud budete jezdit na výlety a tak. Tam kočár tahat nechce, pokud teda nechodíte jen po městě. Já jsem měla ten Joolz Geo 3 , nosítko od Ergobaby, to beru určitě ergonomické, polohovatelné. Ale ty jejich dečky, v tom jsem chtěla spát sama. Neskutečně příjemné. No mrkni sama https://www.crystalbaby.cz/123-kocarky, mají vše vypsané, popsané, takže se všechno dozvíš a za mě fakt super. :)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat