Diskuse na téma spirulina

Ahojaa, užíváte někdo spirulinu? Kámoška mi ji doporučovala,, tak se chci optat na víc informací a je to opravdu dobré brát??? Já se bojím že mi to nebude chutnat..

Valérie 27.12.2022

Já teda spirulinu neznám, ale také bych ráda něco takového vyzkoušela..

Pavla 28.12.2022

Já mám spirulinu v nápoji s ovocem a chuťově je to vynikající :-) Nebála bych se toho že ti to nebude chutnat.. Chutná to i dětem co vím :-)A hlavně je to opravdu skvělé na imunitu.. Hlavně v tomto zimním období :-) A hlavně dcera má problémy se střevy, a už po týdnu užívání je to o dost zlepšilo, takže i na správnou pohyblivost střev to vřele doporučuju :-)

evinamaluska Pavla 29.12.2022

Tak to je naprostá bomba :-)A to si nějak namícháš nebo kupuješ nějaký nápoj?

Pavla Pavla 30.12.2022

JJ kupuju od spiralps.cz mají několik možností balení já si kupuju teď nově box který má 3 litry :-) Výjde to nejvýhodněji.. Ale opravdu je to super :-) https://www.spiralps.cz/produkt/spiralps/ Tady máš odkaz ať na to můžeš kouknout :-)

Pavel 10.01.2023

Už jsem o ní něco slyšel, ale zatím neměl šanci vyzkoušet.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat