Diskuse na téma E-shop s oblečením

20. 02. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, napíšete kde nakupujete jednoduché a elegantní oblečení, nejlépe udržitelnou módu? Budu ráda za tipy na e-shopy :)

Ano, tady máte odkaz na jejich stránky https://eshop.meeradesign.cz/saty-a-tuniky/ Mají i butik na Praze 4 na Brumlovce, v budově Filadelfie v obchodní pasáži, kam se můžete přijít podívat na oblečení a vyzkoušet si ho. Navíc Vám oblečení i upraví na míru, cž je fajn.

Melisa 27.02.2023

Já teda stejně pořád radši chodím vybírat oblečení do kamenných obchodů, potřebuju si to prostě vyzkoušet a v klidu si to projít, je to pro mě takový oddych a baví mě to :)

Šárka K Melisa 28.02.2023

Mám to stejně jako ty :) vždycky to spojím i s jídlem a kávičkou a užiju si se vším všudy :)

Ella789 24.02.2023

Holky, mají na výběr i jednoduché a pohodlné šaty? Taky marně sháním, ale zatím se mi žádné nelíbily a navíc na míry mi nic pořádně nesedí.

Já jsem začala nakupovat na eshop.meeradesign.cz, kde mají vlastní střihy, krásnou  a přitom jednoduchou módu. Při objednávce si můžu zadat vlastní míry a halenky mi vždy ušijí na míru. Oblečení je perfektní a moc ráda ho nosím. Navíc mají látky i vhodná i pro alergiky a v bio kvalitě.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat