Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s přírodními barvami na vlasy značky Khadi? Dostala jsem na značku doporučení od kamarádky, ale zajímají mě i jiné zkušenosti.
Já jsem přešla na přírodní barvení vlasů asi před rokem - používám právě zmíněnou rostlinnou barvu a s výsledky jsem maximálně spokojena. Barva krásně kryje šediny, je sytá a hlavně vlasy vyživuje a mají i lepší kvalitu.
Holky, to mě zajímá - takže je sytá a kryje dostatečně šediny? Já už jsem o tom dlouho přemýšlela, ale trochu se toho bojím.
Ano, skvěle kryje šediny - mnohem lépe než barva chemická, vlasy jsou po ní kvalitní, nevypadávají a působí velmi přirozeně, určitě se už nevrátím k chemické barvě. Tato krásně sedí k mojí pokožce www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-popelave-hneda
Moc díky všem za komentáře a napsané zkušenosti :) Už mám barvu od khadi.cz objednanou a těším se až ji zkusím :)
To je něco jako henna?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.