Diskuse na téma Zubní hygiena u dětí

Dobrý den, jakou zubní pastu kupujete svým dětem? A jaké kartáčky prosím? Dceři bude 7 let a myslím že bych ji mohla koupit už trochu jinačí kartáček.

Věrka 19.09.2023

Zdravím, nakupuji na stránce Krásný úsměv. Kupuji NanoCare s jahodovou příchutí, kartáčky jsem kupovala vždy dle věku dítěte. Aby byly husté a krátké hlavičky. Ale třeba syn měl hroznej problém s čištěním a dělal scény, tak jsem mu koupila tady ten kartáček https://www.krasnyusmev.cz/batman-blikajici-kartacek-1min, za první ho bavil Batman a za druhé bliká, takže to bral jako bojovku trochu.

anastaziaa Věrka 22.09.2023

Děkuji pěkně za tip a názor, Krásný úsměv jsem neznala, takže přínosné. :) Jahodová pasta pro děti je asi klasika, dívala jsem se na ni a má moc dobré složení. Kartáček mě docela pobavil. Ale je to určitě super věc u dětí které s tím mají problém, aspoň je to trochu motivuje. :) Každopádně je super že mají na stránkách napsáno kde se ty výrobky dají koupit i jinde, pokud nechce člověk objednávat.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat