Diskuse na téma Zubní hygiena u dětí

Dobrý den, jakou zubní pastu kupujete svým dětem? A jaké kartáčky prosím? Dceři bude 7 let a myslím že bych ji mohla koupit už trochu jinačí kartáček.

Věrka 19.09.2023

Zdravím, nakupuji na stránce Krásný úsměv. Kupuji NanoCare s jahodovou příchutí, kartáčky jsem kupovala vždy dle věku dítěte. Aby byly husté a krátké hlavičky. Ale třeba syn měl hroznej problém s čištěním a dělal scény, tak jsem mu koupila tady ten kartáček https://www.krasnyusmev.cz/batman-blikajici-kartacek-1min, za první ho bavil Batman a za druhé bliká, takže to bral jako bojovku trochu.

anastaziaa Věrka 22.09.2023

Děkuji pěkně za tip a názor, Krásný úsměv jsem neznala, takže přínosné. :) Jahodová pasta pro děti je asi klasika, dívala jsem se na ni a má moc dobré složení. Kartáček mě docela pobavil. Ale je to určitě super věc u dětí které s tím mají problém, aspoň je to trochu motivuje. :) Každopádně je super že mají na stránkách napsáno kde se ty výrobky dají koupit i jinde, pokud nechce člověk objednávat.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat