Diskuse na téma Pelíšek pro miminka

Zdravím Vás maminky, nějak jsem to tady nemohla dohledat, tak bych se chtěla zeptat zda jste používali a co říkáte na pelíšek pro miminka? Pořád přemýšlím zda je to pro děti opravdu vhodné.

Bohu 22.09.2023

Ahojky, za mě to rozhodně smysl má a nebezpečné pro miminko to rozhodně není právě naopak. Vem si že bylo 9 měsíců u tebe v bříšku schoulené v měkkém a teď ho dáš do postýlky na rovný povrch. Podívej se na stránku Matýsek. Nevím jestli jsi na ně přišla taky, ale mají to i hezky vysvětlené a pelíšky mají nádherné a víceúčelové. :)

anastaziaa Bohu 26.09.2023

Nene na tuhle stránku jsem nenarazila. Ano to chápu a taky jsem nad tím přemýšlela, ale my takové věci neměli a taky žijeme že jo. Jak víceúčelový je prosím?

Bohu Bohu 27.09.2023

No podívej se, tyhle pelíšky jsou navržené ve spolupráci s dětskou fyzioterapeutkou už jen to je známka toho, že nemůžou bt nebezpečné. Pro miminko jsou velmi přínosné, jelikož je to relaxační, zároveň umožnuje rozvoj pohybového aparátu. A díky kuličkám má dítě pocit jako u maminky v bříšku. :) Až je větší poslouží pelíšek jako sedací/ lehací vak. Podívej se https://matysek.cz/pelisek-pro-miminko/zklidnujici-pelisek-pro-miminko-meda-hnedy, všechno se tam dočteš. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat