Diskuse na téma Pelíšek pro miminka

Zdravím Vás maminky, nějak jsem to tady nemohla dohledat, tak bych se chtěla zeptat zda jste používali a co říkáte na pelíšek pro miminka? Pořád přemýšlím zda je to pro děti opravdu vhodné.

Bohu 22.09.2023

Ahojky, za mě to rozhodně smysl má a nebezpečné pro miminko to rozhodně není právě naopak. Vem si že bylo 9 měsíců u tebe v bříšku schoulené v měkkém a teď ho dáš do postýlky na rovný povrch. Podívej se na stránku Matýsek. Nevím jestli jsi na ně přišla taky, ale mají to i hezky vysvětlené a pelíšky mají nádherné a víceúčelové. :)

anastaziaa Bohu 26.09.2023

Nene na tuhle stránku jsem nenarazila. Ano to chápu a taky jsem nad tím přemýšlela, ale my takové věci neměli a taky žijeme že jo. Jak víceúčelový je prosím?

Bohu Bohu 27.09.2023

No podívej se, tyhle pelíšky jsou navržené ve spolupráci s dětskou fyzioterapeutkou už jen to je známka toho, že nemůžou bt nebezpečné. Pro miminko jsou velmi přínosné, jelikož je to relaxační, zároveň umožnuje rozvoj pohybového aparátu. A díky kuličkám má dítě pocit jako u maminky v bříšku. :) Až je větší poslouží pelíšek jako sedací/ lehací vak. Podívej se https://matysek.cz/pelisek-pro-miminko/zklidnujici-pelisek-pro-miminko-meda-hnedy, všechno se tam dočteš. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat