Diskuse na téma Posílení imunity

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s tím jak posílit imunitu? Za poslední 2 měsíce jsem už po čtvrté nemocná :(

Niccol 17.11.2023

Osobně beru s přestávkami magnézium, vitamín C, železo a Kirillový olej od Vitaslife. Snažím se brát je celý podzim a zimu. :)

Krista Niccol 21.11.2023

Kirillový olej tedy vůbec neznám. Vitamín C je taková klasika, v jaké formě je berete Vy? Magnézium je také na imunitu?

Niccol Niccol 23.11.2023

Vitamín C je v rozpustné formě, takže si ho dávám buď jen do vody, čaje nebo třeba i smootie. Kirillový olej máte tady https://vitaslife.store/produkt/krillovy-olej-vitaslife. Je dobrý na mozek, klouby, játra oči a další. A ano magnézium má mnohem více účinků není jen na křeče, ale ovlivňuje i spánek, únavu, mozek, trávení a další věci. :)

Bouchalova 13.11.2023

Užívala jsem je půl roku a už nemám žádné potíže, ale určitě se dají užívat i dlouhodobě. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde je můžete rovnou objednat www.simplebiotix.cz

Bety-tyna 13.11.2023

Doporučím přírodní doplňky stravy jako je třeba třeba moringa, acerola, lej z černého kmínu, guaranu. Nejlepší forma je čistá, takže usušené na prášek. Ráda nakupuji na Kratomworld, jelikož tam mají opravdu kvalitní produkty.

Bára Bety-tyna 17.11.2023

Berete všechno? Spoustu vůbec neznám nebo ani nevím že to je spojeno s imunitou. Takže mícháte do vody?

Bety-tyna Bety-tyna 22.11.2023

Můžete se podívat a něco si o tom přečíst https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu. Ano míchám s vodou, čajem, smootie a tak. :) Záleží jak se cítím, ale ano, snažím se. Všechno má spoustu dalších účinků ne jen na imunitu a díky tomu se celou zimu držím a cítím se dobře. Například guaranu a moringu beru i během roku. Záleží jak si to nastavíte. Já se snažím brát určitou dobu a pak si dávám na stejnou dobu pauzu. :)

Ella789 11.11.2023

A berete je pořád už celý rok? Jsou ideální i pro dlouhodobé užívání?

Bouchalova 08.11.2023

Taky jsem s imunitou loni na podzim hodně bojovala, mě se zase dokola vracela angína a už jsem byla zoufalá! Pak mi dala kolegyňka v práci tip na 3měsíční kúru s probiotiky Simplebiotix a ty mi fakt výborně pomohly, teď už mám klid a nemocná jsem nebyla ani nepamatuju.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat