Diskuse na téma Akné v dospělosti

Zdravím, holky - ve 40 letech mě trápí akné! Nikdy jsem s tím neměla problém, a to ani v pubertě a teď tohle :( Poradíte prosím, co je účinné a funguje?

Romana Van. 15.04.2024

Zdravím, kamarádce zafungoval kolagen - už po 14 dnech viděla zlepšení a teď po 2 měsících nemá ani pupínek. Je teda potřeba ho užívat pravidelně, ale efekt se dostaví.

Dubova 17.04.2024

Já mám s kolagenem taky jen tu nejlepší zkušenost - samotnou mě akné trápilo a díky kolagenu teď mám klid :) Navíc mě baví i ty další benefity - pevnější nehty, lepší vlasy, hydratovaná pleť, zmírnění vrásek, je to prostě pecka! Užívám tento mořský a za studena hydrolyzovaný kolagen www.orcacollagen.cz

Elininka 20.04.2024

Moc děkuji za doporučení - kolagen se mi líbí, hlavně složení a ženský si chválí i chuť, což je pro mě důležitý. No a dívala jsem se, že když si člověk u nich zřídí členství, tak má slevu na kolagen, dopravu zdarma a další výhody.

Tana 28.04.2024

Mně se pleť a celkově zdraví hodně zlepšilo od té doby co užívám medicinální houby. Koukněte na Houbicky.eu mají kvalitní houby v bio kvalitě a vše hezky rozepsané ;)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat