Diskuse na téma Nevolnost na začátku těhotenství

Ahojky holky, jsem zrovna na začátku těhotenství a teda musím přiznat, že jsem nečekala, že mě to tak složí. Je mi každé ráno strašně špatně a jsem ráda, když zvládnu zajít nakoupit. Jak to bylo, prosím, u vás, kdy to přešlo?

Janka746 20.04.2024

Ahoj, u mě to na začátku těhotenství bylo taky hodně nepříjemné, pořád jsem zvracela. Posledně jsem to říkala na kontrole mojí doktorce, tak mi předepsala Xonveu. Ta je právě na ty nevolnosti v těhu, jen je teda na lékařský předpis.

kikinkadob 17.04.2024

Ahoj, já bych se chtěla přidat dotaz k vláknu, pokud můžu. Zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněla díky IVF?

SimonaKrátka23 kikinkadob 19.04.2024

Ahoj, my ano. Bez něj bychom to nikdy nezvládli. Mám PCOS a prostě v mém případě byla šance docela malá. Takto se zadařilo hned na první pokus. Byli jsme na IVF ve Zlíně a je to suprová klinika. Šly bychom tam rozhodně znovu, kdyby bylo třeba. Moderní vybavení, nejnovější metody léčby, využívají i umělou inteligenci. A co se týká personálu, tak moc milí a ochotní, všichni!


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat