Diskuse na téma akne

ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc

diana27 22.08.2023

Co přesně za konopnou kosmetiku myslíš? Zajímá mě jak voní a kde kupuješ?

Tichavka 24.08.2023

Mam doma tohle https://www.alpik.cz/cbd-bioaktivni-serum-saloos-20ml/. Jemná vůně, nedráždí mi pleť jako jiný séra.

Denda 28.09.2023

Potřebovala bych hydratační krém na problematickou pleť. Každý jaký jsem zkusila je buď nedostatečně hydratující a nebo mi ucpává póry…moc prosím o doporučení ty z vás, které taky mají takovou pleť…

Alizee Denda 16.10.2023

Vím přesně o čem mluvíš, taky jsem to tak měla a objevila jsem kosmetiku Iuvenio a ta mi sedla perfektně. Obzvlášť výborný na tohle je jejich krém https://www.iuvenio.com/retouch/ přímo proti nedokonalostem a stárnutí, dělá zázraky ;)

Denda Denda 26.10.2023

To vypadá hodně dobře podle toho co tam čtu, líbí se mi, že vyhrál jako nejlepší noční krém v Bazaar. Objednávám ještě i se sérem crosslinked a čistícím gelem urban, jsem na to moc zvědavá, děkuju :-)

Tana 27.12.2023

Mně moc vyhovuje živý kolagen na obličej od Nezestarni.cz. Je čistě přírodní a hloubkově vyživuje a zpevňuje pleť a zbavila jsem se díky němu jizviček po akné a vůbec neucpává póry, mají i další skvělou kosmetiku s živým kolagenem, doporučuju na to kouknout :)

miška4 21.02.2024

Taky Iuvenio teď používám a konečně mi dala pleť do pořádku. Zkusila ji i moje mamka a už taky používá přípravky jenom od nich :)

Pavla miška4 28.02.2024

Dostala jsem ji k Vánocům a je to za mě nejlepší kosmetika jakou jsem kdy měla, za tu chvíli co ji používám mám pleť konečně krásnou, sjednocenou, hladkou...paráda :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat