PROMĚNY: Přihlaste se do soutěže o novou vizáž

Potřebujete změnu? Nastupujete po mateřské do práce nebo už vás nebaví chodit stále stejně ostříhaná? Nevíte si rady s líčením? Tady je šance pro vás. Přihlaste se do naší proměny.

Potřebujete si zvednout sebevědomí? Chcete změnu? Už vás nudí účes a barva, kterou nosíte už spoustu let? Nastupujete do nové práce? Nevíte, jaké barvy na líčení vám sluší? Tak to jste tady správně! Pomůžeme vám najít osobitý styl! Změníme vás, že budete vy i vaše okolí jen zírat.

Chcete se zúčastnit naší proměny? 

Co musíte udělat?

Pošlete nám svou fotografii a krátce pro koho a proč byste chtěla změnu vizáže podstoupit. To vše odešlete na adresu redakce@bety.cz. Nezapomeňte připojit i kontaktní údaje na vás (jméno, příjmení, adresu, telefon). Pro první kolo proměny posílejte své fotografie do 30. listopadu 2010.

Co vás čeká?

Profesionální kadeřnice a vizážistka Pavlína vám provede nejen změnu účesu a líčení, ale naučí vás, co všechno můžete s novým účesem dělat. Ukáže vám, jak se nalíčit za pár minut a přitom vypadat skvěle a jaké líčení zvolit například na večírek. Navíc jako dárek od Bety.cz dostanete kosmetický balíček!

A jaká jsou kritéria výhry?

Proměnu od Bety.cz získají hned DVĚ z vás! Jednu vyberete vy, naše čtenářky, a druhou zvolíme spolu s vizážistkou Pavlínou u nás v redakci.

Nebojte, ty, na které se nedostane v prvním kole, nemusejí zoufat! Proměny s Pavlínou budeme pořádat pravidelně!

Kdo je kadeřnice, vizážistka a maskérka Pavlína Čepická

Od roku 1990 vede vlastní vlasové studio. Mimo jiné pracovala na mnoha filmových i divadelních projektech. Její práci můžete vidět například v Putování Jakuba a Václava pro CINEART, pohádce Z pekla štěstí pro FRONDA FILM a film Hraběnka L. pro CANAL UNO It. a mnoha dalších.
Svou kreativitu předvedla i na módních přehlídkách firmy BURDA, návrhářky K. Nademlýnské, N. Ruden atd.

Velmi ráda pracuje i pro reklamu (Agest, Fronda Film, Cineart, Dermacol, Zepter, Dior, 6. Promotion, Oriflame, Marlboro atd.)

Další aktivity:
- externí spolupráce s TV Prima, TV Nova a Českou televizí
- muzikály – vizáž pro K. Brožovou, Caruso šou, vizáž pro R. Kaspar, Peříčko – vizáž pro J. Štefánkovou, Do-re-mi – vizáž pro S. Laurinovou, SVĚTÁCI jako hlavní maskér
- umělecký maskér – Laterna Magica ARGONAUTI – pro OH ATHÉNY
- umělecký maskér – 13dílný seriál pro TV Nnova a TV Markíza „První krok“
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat