Diskuse na téma Zkušenosti s Armex Energy a odběrem plynu

12. 11. 2023 | Prosím o radu

Trochu nás doma vyděsilo, jak se má zas od novýho roku zvedat cena, tak uvažujeme, že bychom změnili dodavatele, abychom aspoň v nějakých položkách faktury ušetřili. Nejvíc nás stojí plyn, takže ten teďka řešíme i kvůli zimě přednostně a celkem nás zaujala nabídka Armex Energy, že by nám to cenu upravilo. Řešíme to zas po delší době, takže si rádi s manželem necháme poradit i od cizích, protože v našem okolí je nikdo nemá, takže předem díky jestli má někdo s nimi zkušenosti a dá nám vědět +/-.

Vendula 09.04.2024

Asi nejsem úplně ta nejvhodnější osoba, která by vám mohla radit ohledně dodavatele energií. Ale s Armex energy mám svoje zkušenosti prostě jako běžný odběratel. Nic zvláštního jsem s nimi nezažila a to od nich mám elektřinu do bytu. Cenami mě sedí a faktura od nich zatím přišla dvakrát jak měla, takže jako pro mě je tohle asi víceméně vše oč mi jde.

Ondřej 16.02.2024

My jsme u nich našli super řešení, ale chce si to dát prostě práci, aby o tom člověk něco věděl a nechal si třeba udělat i nabídku, jak mu to bude vycházet. Což v tomhle u Armexu byli moc ochotní a spočítali nám takhle dva různé tarify z jejich nabídky. Skočili jsme u postupně klesajícího a máme tak na další roky jistou cenu.

Martty Ondřej 29.02.2024

Kdyby mi nezlepšili původní tarif, tak bych asi na novo u nich zažádal taky o ten postupně klesající, ale takhle to mám zas jen na rok, tak pak budu operovat na novo. Beztak je to na trhu všelijaký, těžko říct, jestli to bude ještě klesat a nebo už se to zarazí. Ten rok budu raději v jistotě. :))

Ondřej Ondřej 07.03.2024

Tak na druhou stranu je aspoň pro mě dobrý vědět, že se starají a když vám končí smlouva, tak jsou vám schopný zavolat a nabídnout zvýhodněný navazující řešení. To se mi zamlouvá a to je ještě nemám ani tak dlouho.

Miša 19.01.2024

U nás žádný fix nebyl a naopak se nám díky spotu podařilo výdaje u nich snížit. Záleží hold, co si u nich kdo domluvil.

Anna Miša 27.03.2024

Dřív než se přešlo se spotovu cenou, tak jsme doma většinou měli nastavený pevný ceny. Ale jak se došlo na tuhle možnost, tak jsme se na to taky přesunuli a dá se říct, že si v tom snad najde člověk i koníček. Vidím to u manžela, jak to sleduje, takže třeba to fakt dopadne u nás i na tu fotovoltaiku. Zatím však máme u Armexu čistě spot a energie máme stále za aktuální ceny.

Wladek 15.01.2024

Armex Energy má problém s dodržováním smluv se zafixovanou cenou, pak se s nimi musíte handrkovat přes právníka a ERÚ- Armex nikdy více.

Adéla 22.12.2023

U nás je to teda rozdělený a u Armex Energy máme akorát elektřinu a zkušenosti zatím dobré.

Julie Adéla 09.01.2024

Spousta lidí to tak řeší, nevidím na tom nic špatnýho, nám to třeba odpadá tím, že doma máme jen elektriku takže vybíráme dodavatele jen u toho a několik nabídek jsme teď taky měli, ale podnikat to martyrium se změnou abychom ušetřili pár stovek se nám taky nechtělo. U Armex energy máme si myslím teďka nově taky slušnou cenu, takže by to pro nás nebyla ani nějaká extra výhra.

Milada 01.12.2023

My s nimi zkušenosti svoje už máme a to plyn a 2x elektřina (barák+chata). Na obou místech jsou ceny aktualizované, takže jsem spokojení a myslím si, že přes zimu se nemusíme nijak stresovat.

Déňa Milada 29.12.2023

Taky máme teď zimu u nich vychytanou, hlavně plyn, takže haleluya :-)

Lussi 23.11.2023

Ono to zas tak horký nebude, si myslím, lidi by je sežrali, kdyby to stát zas nechal o tolik zvednout.

Oli Lussi 25.11.2023

No jen neříkejte, to co poslouchám ze zpráv, mi teda moc optimistický nepřijde. My už teda aspoň máme s Armex Energy domluvený snížení ceny s novým ceníkem a zálohy nám nastavili adekvátně ke spotřebě, takže na ně nebudeme posílat zbytečně moc.

Romana 16.11.2023

K Armexu zrovna přecházíme s elektřinou kvůli klesající ceně, co nám nabídli tarif. Vychází nás to líp, než jsme měli starou cenu, tak chceme úpravu kvůli snížení výdajů do budoucna. Komunikačně mi přijde, že to s nimi jde dobře.

Evča Romana 07.12.2023

Taky jsme ve stavu, kdy k nim máme přejít. Ale s tím, že nám to vychází až od prvního února, kvůli výpovědní lhůtě. Chtěli jsme dřív, ale hold ty podmínky. U Armex energy se pokoušeli to prý uspíšit, ale původní dodavatel si stojí na svém, takže to musíme dodržet, ale kvůli nižší ceně si i počkáme.

Veronika 14.11.2023

Jo to je můj dodavatel a jsem u Armex energy už možná dva roky. Taky nevím, co lidi kolem mě mají a ani to neřeším, spíš koukám, abych platila já míň. Špatně se u nich nemám, na vyúčtování už jsem si taky zvykla, ale ty mi dělaj vždycky problém se v nich zorientovat, ale jinak si asi nemám na co vyloženě stěžovat.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat