Blýskavé modely na Silvestra: Buďtě královnou noci!

31.12.2010 | Krása a móda

Třpytivé módní hity nejsou určeny jen na silvestrovskou party. Jejich oslnivé kouzlo dobře upotřebíte i během všedních dní, kterým dodají lesk a šmrnc. Nepřehlédněte tedy módu plnou blyštivých aplikací, kovových prvků a oslnivé záře.

Pár hodin před koncem roku se třpytivá móda zdá jediným vhodným oděvem pro bujaré oslavy. Tyto módní výstřelky nemusí pak opuštěně ležet ve vašem šatníku a očekávat další příležitost k oslavám. Udělejte si jejich zajímavým vzhledem radost i ve zcela běžný den. Uvidíte, jak vám jej dovedou rozzářit. A že to dovedou na spoustu způsobů. (Čtěte také: Jak oslavit Silvestr a neporušit zásady hubnutí? Tady máte návod!)

Třpyt na povrchu

Třeba satén, je sice původně ryze luxusní společenský materiál, díky svým vlastnostem a půvabu pronikl i do běžných kolekcí. A nejen to, najdete z něj vyrobeno také oslnivé prádlo nebo stylové povlečení. Proč jej tedy opomíjet v každodenní módě?

Zamilujete si šaty s volány či jednoduše střižené tunikové topy, kterým saténový materiál dodá na vážnosti a povznese je na stylové oblečení do kanceláře. Jeho lesk ještě mohou podtrhovat zdobné prvky ze štrasu, flitrů či kovových detailů, které jeho kouzelný povrch ještě zvýrazní.


Váš osobní horoskop na rok 2011! Profesionální astroložka Anna!

Co se nosí?

Opravdovým hitem jsou modely s aplikacemi, pošité flitry či ozdobené oslnivě lesklým potiskem. Nosí se trička, šaty, sukně i legíny ozdobené plejádou třpytivých detailů a žádný by vám neměl uniknout.

Další tipy na silvestrovskou noc najdete v naší galerii.

Nepřehánějte to!

Nebojte se ani ozdobného blýskání na botách. Pozor si ale dávejte při vytváření takových modelů. Držte se střízlivosti a příliš nekombinujte. Ideální je jeden lesklý prvek doplnit tlumeným kouskem, který jeho záři podtrhne, ale nerozruší další zdobností. Ideálním doplňkem k lesklým modelům jsou třeba supermódní legíny s koženkovými či jinak odlišnými vsadkami, které jim dodají ušlechtilejší ráz, a přitom nerozbijí efekt zdobných prvků. (Čtěte také: Silvestr bez alkoholu? Proč ne!)

A jak je to s údržbou třpytivých modelů?

Úspěch tkví v citlivé péči. Rozhodně by neměly končit příliš často v pračce. Modely s flitry či aplikacemi raději jen jemně properte v ruce, či dokonce nechte odborně vyčistit. Jinak totiž riskujete, že se z úžasných aplikací stane sbírka polámaných chudinek, kterými už žádnou parádu neuděláte. Za oslnivý výsledný efekt ale ta trocha námahy přece stojí.

Adresář:

Ann Christine, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Topshop, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Miss Sixty, Destroy, Národní tř. 41, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull&Bear, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat