Silvestr bez alkoholu? Proč ne!

Oslava silvestra s rodinou nebo přáteli je vždycky příležitostí k dobré zábavě, a to dokonce i tehdy, pokud se musíme obejít bez téměř obligátního alkoholu.

Naplňte skleničku na šampaňské kuličkami hroznového vína a užijte si oslavu stejně jako všichni, kteří budou ráno proklínat kocovinu. Přečtěte si následující návod na nealkoholický silvestr v pěti krocích:

   1. Staňte se střízlivým řidičem – vaše role střízlivého řidiče bude velmi populární hlavně v případě, že strávíte silvestr mimo domov s přáteli, kteří se alkoholu nehodlají vzdát. Oznamte svůj úmysl dopředu a domluvte se, kolik lidí budete moci svým vozem dopravit ze silvestrovských radovánek bezpečně domů.  (Čtěta také: Jak oslavit Silvestr a neporušit zásady hubnutí? Tady máte návod!)

   2. Vyzkoušejte nealkoholické koktejly – možná je spojení „nealkoholický koktejl“ skutečně nesmysl, ale to vám vadit nemusí. Kromě toho na světě existují i jiné nápoje než pivo nebo víno, a pokud vás nezaujaly koktejly bez alkoholu, můžete uspořádat soutěž o nejlepší čaj nebo kávu. Prý už kdesi existují i opravdoví znalci a milovníci různých druhů vody, ale tahle poněkud asketická disciplína asi nebude pro každého.


Váš osobní horoskop na rok 2011! Profesionální astroložka Anna!


   3. Pojměte silvestr aktivně – sedět s partou v hospodě nebo doma na gauči může být celkem nuda, kterou je nutné zahánět opět alkoholem. Pokud však pojmete silvestr aktivně, můžete si užít mnohem víc legrace než při zadělávání si na ranní kocovinu. Běžte třeba tančit, přivítejte nový rok v tiché, zasněžené krajině nebo zkuste novou společenskou hru.

   4. Zaberte gauč nebo postel – nealkoholický silvestr se dá pojmout také docela neaktivně. Uvařte si horký čaj bez rumu a sledujte s přáteli filmy, které jste si už chtěli dávno pustit znovu. Nebo letos nechte všechny přátele plavat a udělejte si s partnerem romantický večer se svíčkami a možná i ohňostrojem za oknem.

   5. Staňte se hostitelem – zůstaňte střízliví a připravte svým přátelům večírek, na který budou všichni vzpomínat (a vy si ho budete pamatovat). Nezapomeňte na občerstvení, dostatek nápojů (pro hostitele pouze nealko) a odpovídající silvestrovský program.


Zdroj: www.virova-hepatitida.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat