Kabelka Victorie Beckham byla vyprodána za hodinu

Mnoho dívek a dam našlo pod stromečkem novou kabelku z debutové kolekce doplňků Victorie Beckham. Manželka fotbalisty Davida ji uvedla na trh těsně před Vánoci, ve středu 22. prosince, ale začala se prodávat rychleji, než se čekalo.

I když její pořizovací cena byla v přepočtu na koruny padesát tisíc, kabelka zmizela z prodeje za šedesát minut.

Jakmile se objevila na webu net-a-porter.com, začala mizet závratnou rychlostí a už po hodině od uvedení museli správci e-shopu k tomuto produktu uvést „sold out“ neboli „vyprodáno“. (Čtěte také: FOTO: Podprsenka s diamantovým zapínáním za 24 milionů)

Jenže to vedlo k dalšímu zajímavému faktu, jakmile zmizela levnější kabelka, okamžitě se začaly ve velkém prodávat i kabelky z krokodýlí kůže za 266 tisíc.

„Byly to první dva kousky z její nové kolekce doplňků, ačkoli celou kolekci uvede na trh až v únoru,“ uvedl mluvčí net-a-porter.com.

Victoria ale nešije kabelky pro střední třídu. Její kousky totiž začínají na 35 tisících korun a končí u 540 tisíc za kus. Celá kolekce má zatím šest různých produktů.

Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát? Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat