FOTO: Táňa Kuchařová jako chtivá nymfa. Podívejte!

10.12.2010 | Osobnosti

Miss World 2006 Taťána Kuchařová nafotila pro BA Navigation svůj první kalendář v životě. Stala se tak další slavnou kráskou tohoto tradičního kalendáře po Lucii Borhyové, Petře Faltýnové a Zuzaně Jandové. Zajímavostí tohoto kalendáře také je, že ho vždy provázel skandál hlavní protagonistky. Stane se tak i letos Taťáně? Kalendář ponese název Taťána Kuchařová 2011.

„Z výsledku jsem opravdu nadšená a ostatní členové realizačního týmu také,“ říká sama Taťána. „Fotograf tohoto projektu Marek Musil, kterého pokládám za jednoho nejlepších českých fotografů, vymyslel opravdu výjimečný koncept a já jsem přesvědčená, že výsledek bude perfektní. Velmi se těším na křest, který proběhne už za týden, a kalendář bude představen veřejnosti i médiím.“

Kalendář se fotil s týmem profesionálů v nádherných lokalitách České republiky včetně krásného zámeckého parku se spoustou filmových rekvizit. Specialisté z tohoto oboru dokonce vytvořili celou vesničku, kde se Taťána proměnila v bohémskou divu či herečku a koncept kalendáře nás provede jejím kočovným životem a divokou duší umělce.

„Taťána má v sobě kus herectví, nic pro ni není problém. Umí se vcítit do role, jezdit na koni a má výbornou taneční průpravu. Takto všestranně talentovanou modelku, se kterou by bylo možné realizovat takovýto náročný projekt, najdete málo kde.“, shodují se profesionálové z oboru.

Produkce: BA Navigation, SE
Fotograf: Marek Musil


Váš osobní horoskop na rok 2011! Profesionální astroložka Anna!






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat