Opuštěná Mahulena Bočanová: Psycholožka mi pomáhá přežít

02.12.2010 | Osobnosti

Mahulena Bočanová (43) poprvé přiznala, že od rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (43) brala antidepresiva a pravidelně navštěvuje psycholožku.

„Stále ještě chodím ke své psycholožce, ale antidepresiva jsem vyměnila za třezalku a meduňku," přiznala deníku Blesk herečka. „Jelikož k mé psycholožce chodím už dlouho, tak se z nás staly kamarádky. Jsem ráda, že se jí mohu se vším svěřit. Vyslechne všechny mé nářky, a ještě mi poradí,“ dodala.

Viktor rozhodně netruchlí. Od rozchodu s Mahulenou chodí se zpěvačkou Martou Jandovou. Mahulena se snažila najít útěchu v náručí produkčního Jakuba Vytáčka, ale vztah jim nevyšel.

Bočanová žije  s dcerou Marinou stále v Mrázově domě v Čičovicích, ale brzy se bude muset odstěhovat. „Chtěla bych nám zařídit domek ve stejné vesnici, aby to pro Máňu nebyla tak velká změna. Dům, kde jsme žili společně, od základů zařídil Viktor, takže chápu, že k němu má velký vztah, ale v co nejbližší době bych se ráda přestěhovala do svého,“ prozradila Blesku.

A jak je na tom krásná herečka s muži? „Lásce se nebráním. Naopak si přeji, abych se opět doopravdy zamilovala a byla upřímně milována.“


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat