Šatům sezona nekončí. Teď se nosí ty s delšími rukávy!

Ačkoli je podzim, šatům sezona rozhodně nekončí. Bez malých změn to ale samozřejmě nepůjde. Lehké kusy s letními motivy uložte na dno šatníku a investujte do těch s delším rukávem, ve kterých vám nebude chladno. Vytipovali jsme pro vás šaty, které můžete nosit sedm dní v týdnu.

V dnešním výběru jsme se zaměřili na šaty, které si nemusíte schovávat jen pro zvláštní příležitosti. Naopak! Nosit je můžete i během všedních dnů. Mimochodem, že byste si z podzimních kolekcí šaty nevybraly, se bát opravdu nemusíte. Na své si přijdou ženy s různými typy postav i odlišným stylem.
Co se týče samotných trendů, nejsilnější comeback zažívají pleteniny. Pletené šaty, které byly dříve téměř synonymem nudy, se staly hitem. Překvapit vás může žebrová pletenina, která se nosila před několika dekádami, a fakt, že každé druhé šaty mají rolák. Zima vám tentokrát rozhodně nebude.

Nepřehlédnutelná je také inspirace sedmdesátými léty a bohémským stylem. V obchodech natrefíte na vzdušné šaty projmuté v pase, které zdobí pro onu dobu typické květinové potisky. Vzhledem k podzimní sezoně je uvidíte nejčastěji na tmavém podkladu. S čím takové šaty nosit? Nebojte se k nim obout vysoké kozačky (zkraje podzimu to mohou být kotníčkové boty) a kabát volte podle délky šatů. Delším kusům budou slušet bundy do pasu (semišová, kožená, s beránkem), kratší můžete nosit i s delším kabátem.

Z letních kolekcí se do podzimu přesunuly také oblíbené šaty košilového střihu, které sluší i dámám s oblými tvary. Kombinovat se dají jak s podpatky, tak i s úplně rovnými botami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat