Podlehněte podzimnímu módnímu trendu: Hladkou kůži střídá semiš!

Kůže se objevuje na předních příčkách podzimních trendů pravidelně, tentokrát nás ale čeká malá změna. Kromě klasické hladké varianty, kterou dobře znáte, se totiž bude nosit i kůže broušená. Ano, řeč je o semiši!

Když se ohlédneme pár let nazad, semiš rozhodně nespadal do kategorie módních materiálů. Jistě, své fanoušky měl, v obchodech jste ho ale musely vyloženě hledat. A dnes? Dnes je naopak problém narazit na kusy, které by semišové nebyly. Šaty, kabátky, saka, boty, kabelky – výběr je na vás.

Pokud to se semišem myslíte vážně, investujte do pravé kůže, která vám vydrží dlouhá léta. Na první oťukávání můžete naopak využít imitaci semiše, za kterou samozřejmě zaplatíte výrazně méně.

Co se týče barev, nejčastěji se budete setkávat s přírodními krémovými odstíny. Výjimkou ale není ani semiš v barvě. Naším favoritem je zářivě modrá bunda nebo neonově žlutá sukně.

Protože si semiš notuje s aktuálním trendem sedmdesátých let, často ho doprovází i třásně. V obdobném stylu si můžete pořídit kozačky (k šatům budou vypadat skvěle), šaty nebo již zmiňovanou bundu. Pokud se s touto módou teprve seznamujete, začněte jednodušeji a investujte do kabelek. Snadno je zakomponujete do svého běžného šatníku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat