Ideální sukně na zimu? Ta kožená! Vyberte si ji z našich tipů!

Kožené sukně patří přesně k těm kusům, po kterých většina žen nesměle pokukuje. Kolik z vás ale skutečně sebralo odvahu k tomu, abyste si jednu odnesly do zkušební kabinky (a následně domů)? Pokud jste tuto módní sukni ještě nikdy neměly na sobě, je nejvyšší čas to změnit.

Ne, nevadí, že nejste žádné tvrďačky. Kožené sukně můžete nosit bez výjimky všechny. Jen těch střihů, které v obchodech najdete… Natrefit můžete na pouzdrové sukně, které působí velmi žensky a elegantně, áčkovou variantu ve všech možných délkách, klasickou mini i v poslední době tak módní midi. Zůstávat také nemusíte jen u černé. Odstíny krémové, hnědé, vínové nebo zelené jsou navíc jemnější.

Přestože skloňujeme pojem kožená sukně, zdaleka nemusí jít jen o pravou kůži (tu seženete zpravidla od tří tisíc výš). Koženka vám sice nevydrží celý život, pokud ale s těmito sukněmi začínáte a nevíte, jak se společně sžijete, jde o ideální variantu. Zima je navíc skvělou příležitostí, jak se s tímto kusem seznámit. Zatímco v teplých dnech se můžete v sukni pořádně zapotit, v zimě vám v ní bude příjemně.

Snadné je i samotné kombinování - kožená sukně je variabilnější, než by se mohlo na první pohled zdát. Nosit ji můžete téměř s čímkoli. Ležérní variantou je spojení s bavlněným tričkem nebo módní mikinou (tu na zip, kterou nosíte na doma nebo sport samozřejmě na mysli nemáme), osvědčená je ale i kombinace se vzdušnou halenkou, košilí nebo krajkou (na večer).

Pozor si dejte jen na celkové ladění vašeho outfitu, výsledek by neměl nikdy vyznívat lacině. Opatrné buďte zejména v případě černých kožených minisukní. Tady se vyplatí vyvarovat hlubokých dekoltů a nebezpečně vysokých podpatků.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat