Proč začne kůže stárnout?

Proč začne kůže stárnout, hrubnout a krabatět? O přirozenou elasticitu a hladkost přichází jednoduše proto, že buňky pokožky přestanou tvořit enzym, který pleť vyhlazuje. Objev je novým průlomem v boji se stárnutím pleti a nabízí skutečně účinný lék, kterému nemůžou konkurovat pochybně účinkující krémy a séra.

„Jak naše těla stárnou, vidíme, jak se baterie v našich buňkách vybíjejí, snižuje se hladina bioenergie a zvyšuje obsah zhoubných volných radikálů. Tento proces snadno pozorujeme na naší pleti jako rostoucí počet vrásek, linek a povadlosti. Všichni ten příběh znáte, nebo přinejmenším ráno v zrcadle se o tom přesvědčíte. Náš výzkum znamená, že máme specifický biomarker, nebo cíl pro vývoj nových léků proti stárnutí a kosmetiky, která bude řešit úpadek energie. Umožňuje nám objevit přípravky proti stárnutí, které mohou být vytvořeny na míru různým věkům a různé pigmentaci kůže a s různými dalšími možnostmi působení jinde na těle,“ uvedl profesor Mark Birch-Machin z Newcastelské univerzity v rozhovoru pro deník The Telegraph.

Přirozený úbytek enzymu a pokles bioenergie v buňkách vede k projevům stárnutí, snížení obsahu kolagenu v pleti a povolení vazivových tkání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat