Chcete zářivý úsměv? Získejte ho díky bělení zubů

29.04.2016 | Krása a móda

Bělením zubů je možné získat takřka okamžitě zářivý hollywoodský úsměv. Nemějte obavy, vůbec to nebolí a výsledek opravdu stojí za to!

Mírného zabarvení zubů se totiž mnohdy není možné zbavit ani urputnou péčí. Volně prodejné bělící zubní pasty zuby vybělí leda tak opticky, a ani bělící zubní pasty z lékáren či zubních ordinací nedokáží během okamžiku zázraky. To bělení zubů ano!

Na prestižní klinice estetické medicíny Brandeis Clinic v Praze provádí bělení zubů dvěma hlavními způsoby, a to buď samostatně velmi účinným bělícím gelem, nebo jiným typem bělícího gelu, jehož bělící schopnosti aktivuje osvícení speciální plazmovou lampou.

Obě metody jsou zcela nebolestivé a zuby vybělí o několik odstínů během jediné návštěvy ordinace.

Prohlédněte si video o bělení zubů:

Jaký je mezi nimi rozdíl?

Ordinační bělení Opalescence Boost 40% považují profesionálové z Brandeis Clinic za nejúčinnější. Bělení totiž neprobíhá pouze v rámci ošetření v ordinaci, kdy na zuby lékař aplikuje silně bělící gel se 40% peroxidu vodíku ve třech 20minutových intervalech, ale bělení ještě „dobíhá“ po následujících 24 hodin.

Je proto vhodné dodržovat alespoň 48 hodin po bělení zubů tzv. bílou dietu, tedy nekonzumovat nic, co by zuby mohlo nežádoucně zabarvit (například kávu, černý čaj či červené víno) a samozřejmě nekouřit.

Celé ošetření zabere něco přes hodinu a okamžitě zuby vybělí minimálně o tři odstíny. Tím to však zdaleka nekončí. Pokud byste nicméně nebyli s odstínem spokojení ani po uplynutí 24 hodin, kdy se chrup dále zesvětluje, máte možnost zuby nadále zesvětlit za pomoci domácího bělení Opalescence PF 16%.

Bělení zubů v klidu domova

Gel obsahuje 16% karbamid peroxidu a aplikuje se na zuby prostřednictvím speciálních nosičů vytvořených přesně podle otisku vašich zubů. Délku, po jakou se gel na zuby nechává za účelem vybělení působit, určí zubní lékař, stejně jako počet dnů, po které se mají zuby bělit. Konzultace se zubním lékařem je nutná, aby nedošlo k poškození zubů a zvýšení jejich citlivosti. Ale zároveň byla zaručena účinnost bělení.

Doma samozřejmě můžete zuby bělit za pomoci Opalescence PF 16% i bez předchozího ordinačního bělení. Pokud si chcete vyzkoušet bělení zubů v pohodlí domova, Opalescence je k tomu jako stvořené!

Využijte pro bělení zubů plazmovou lampu

Díky ordinačnímu bělení ZOOM může odborník zuby vybělit během jediné návštěvy až o osm odstínů, jedná se tedy rozhodně o nejrychlejší „bělící praktiku“. Na zuby se aplikuje gel, jehož bělící schopnosti aktivuje až osvícení plazmovou lampou po dobu 15 minut. Celá procedura se opakuje pro nejlepší výsledek třikrát za sebou a za necelou hodinku je hotovo!

Nejvýraznějšího efektu je možné dosáhnout při kombinaci ordinačního bělení zubů s domácím bělením ZOOM.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat