Bikini, tankini i jednodílné: Vybrali jsme TOP plavky za vás!

Pokud jste někdy sháněly plavky uprostřed léta, budete rozumět tomu, proč se s tímto nákupem nevyplatí otálet. Nečekejte, až vám ty nejlepší kousky „uplavou“ a vyberte si bikiny, tankini nebo jednodílné plavky podle svého gusta.

Patříte k většině žen, které nákup plavek stresuje? Věřte, že odkládáním celé věci si vůbec nepomůžete. Naopak. Nejlepší kusy mizí už začátkem léta a prořídnou samozřejmě i nabízené velikosti. Pokud tak vyrazíte do obchodů zavčasu, můžete si v klidu vybrat z široké nabídky plavek. A věřte nám, letos se máte na co těšit!


Po kterých plavkách sáhnout?

Konečně se začalo blýskat na lepší časy. Návrháři si stále více uvědomují, že neexistují jen štíhlé ženy, které si mohou pořídit jakékoli titěrné bikiny. Nabídka celkových plavek je stále širší (a stále krásnější!), sehnat můžete i stylové tankiny (neboli tílkový top a klasické kalhotky) a i dvoudílné plavky najdete v lichotivější verzi s vyššími kalhotkami. Většina bikin se navíc prodává po samostatných dílech, takže se klidně pusťte do míchání - vybrat si můžete například černý zeštíhlující spodek a naopak nápadný vršek.

Co se týče módních trendů, i tady bude z čeho vybírat. V kurzu jsou především výrazné barvy a color blocking (míchání různých barevných ploch), ale stejně tak i nápadné potisky (zejména ty tropické), vzory nebo třeba šněrování v dekoltu, které mimochodem skvěle osvěží klasické jednodílné plavky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat