Jsou pohodlné i stylové! Šaty v maxi délce patří k létu

Jakmile je jednou provětráte, budete se k nim vracet znovu a znovu! Šaty v maxi délce jsou tím nejpohodlnějším kusem, který si můžete v létě pořídit. A to nemluvíme o tom, jak skvěle v nich budete vypadat.

V našem výběru jsme se zaměřili na šaty, které si nebudete muset schovávat na večer. Jsou totiž určené na běžné denní nošení. A hned na úvod vám prozradíme další příjemnou zprávu. Maxi šatům vyloženě svědčí sandálky bez podpatku, takže se nemusíte nutit do vysokých bot, ve kterých vás po hodině začnou bolet nohy.


Chcete namítnout, že vám dlouhá délka nesluší? Dovolíme si nesouhlasit. Maxi šaty jsou totiž doporučovány i ženám s menší postavou. A co se týče vaší siluety, jde jen o to, jaký si vyberete střih. Narovinu – volné splývavé šaty nepadnou všem. Pokud si v nich připadáte jako v pytli, je tu jednoduché řešení. Na pomoc si vezměte pásek nebo si pořiďte šaty, které jsou v pase projmuté. Tento typ sluší drtivé většině žen.

Důležitý je také materiál a střih, který není příliš široký. Šaty by měly vaši postavu kopírovat. V potaz vezměte i horní díl – tenoučká ramínka opět nejsou pro každého. A když už jsme u těch ramínek, nikdy nedovolte, aby vám vykukovala podprsenka.

A se kterými šaty se budete v obchodech potkávat nejčastěji? Kromě výrazných barev natrefíte na spoustu květinových modelů a těšit se můžete i na spadlá ramena. K lehkému opálení se budou hodit sněhově bílé šaty, které můžete pokaždé doplnit jinak. Slušet jim bude dlouhý barevný náhrdelník, sada korálkových náramků i stylový klobouk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat