Neuvěřitelné: Účes a make-up za 5 minut! (VIDEO)

Tak dámy, schválně, kolik času vám zabere ranní příprava, než vyjdete z domu? Tohle video vás naučí, že vše jde dokonale zvládnout i za 5 minut. To musíte vyzkoušet!

Nahé líčení

Je velká škoda, že na běžný den se mnoho žen nelíčí. Většina z nich se vymlouvá na nedostatek času. K tomu, abyste rozzářily svou tvář a zvýraznily svou krásu, však stačí skutečně málo. Věřte, že se to dá zvládnout neuvěřitelně rychle a při troše tréninku vám to nebude trvat déle než čištění zubů.

1. Na celou tvář naneste BB nebo CC krém. Dodá vaší pokožce potřebnou hydrataci, výživu a zároveň sjednotí barvu pleti.

2. Nezapomínejte na světlý korektor pod oči a na víčka. Dokáže skutečně zázraky. Nejenže potlačí kruhy pod očima a tmavší pigmentaci, ale i úžasně rozjasní váš pohled. Korektor použijte i na případné pigmentové skvrny a vyrážky.

3. Bronzer je dalším krokem, který byste neměla vynechávat. Vytvarujete jím lícní kosti, vystínujte bradu a čelo. Vaše tvář bude působit svěžejší a plastičtější.

4. Řasy zvýrazněte černou řasenkou.

5. Obočí dokáže změnit celkový výraz tváře. Hnědým stínem a speciálním štětcem docílíte neuvěřitelného efektu.

6. Rty orámujte konturovací tužkou v přirozeném odstínu. Následně prsty vklepejte jemný lesk na rty.

Rychlý účes

Je jedno, jak dlouhé máte vlasy. Podstatné je, aby měly vlasy tvar. Dokonce i obyčejný culík vypadá lépe, pokud své kadeře jemně upravíte. Zatímco se líčíte, nechte rozehřát kulmu nebo žehličku na vlasy. S natáčením si nelámejte hlavu. Natočte hrubší prameny a dodejte jim jen ležérní vlnitý look. Zafixujte lakem na vlasy. S takovým základem dokážete vykouzlit množství rychlých a trendových účesů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat