6 triků, které z vás udělají hvězdu vánočních večírků

Sezóna vánočních večírků se nezadržitelně blíží, a tak možná začínáte přemýšlet, jak nezapadnout v davu a proměnit se v nepřehlédnutelnou hvězdu. Poradíme vám!

Trik č. 1: Výrazný kousek

Konvence a tradice se přiklání k tradičním „malým černým“ jako k univerzálnímu večírkovému outfitu. S nimi jistě neuděláte chybu, ale upřímně, nijak zvláště ani nezazáříte. Zkuste proto tento look „rozbít“ nějakým výrazným prvkem – doplňte jej například květinovým bomberem, nebo naprosto nepřehlédnutelnými lodičkami, případně vyměňte šaty za černou halenku s výraznou, dlouhou sukní.

Trik č. 2: Důležité detaily

Pokud se vám nechce investovat do nového oblečení, zkuste to „tradiční“ oživit výrazným doplňkem – třeba svítivě barevným páskem, nebo nepřehlédnutelnou broží či náhrdelníkem. I takové maličkosti outfit pozvednou do dalších výšin.

Trik č. 3: Žádná elektřina

Možná to znáte – máte úžasné šaty, ale ty jsou neustále přilepené k vašim punčochám, jelikož statická elektřina vás prostě miluje…a váš vysněný look je najednou pohřben v nenávratnu (není třeba si nic nalhávat, šaty či sukně „přisáté“ k nohám nesluší nikomu – sice budete nepřehlédnutelná, ale z jiných důvodů, než byste si přála). Než vyjdete z domu, můžete buď přestříknout punčochy lakem na vlasy, nebo si navlhčit dlaně v aviváži a punčochy jimi přejet.

Trik č. 4: Lodičky jako nové

Lodičky jsou prostě večírkovou klasikou. Jenže co když ty vaše už mají něco za sebou a vy vážně nemáte čas ani peníze (vždyť budou Vánoce, že) kupovat nové? Zkuste je namísto klasického krému na boty před odchodem na večírek namazat čirou vazelínou a pak je vyleštit měkkými papírovými ubrousky. Barva se oživí, přidáte lesk… Mimochodem, tohle funguje i na kožené kabelky.

Trik č. 5: Zářivá pleť

Stres, starosti, předvánoční shon… To všechno se podepisuje i na stavu naší pleti. A tak jí věnujte náležitou pozornost. Jinak se na večírku objevíte s pokožkou bez jiskry a života, což nezakryje ani nejlepší nalíčení. Proto nejméně týden před večírkem pečlivě hydratujte, rozmazlujte, nezapomínejte ani na jemný peeling.

Trik č. 6: Pohled bohyně

Nenadělila vám příroda zrovna řasy jako mrkací panence? No a co! Pomozte si sama. Nemusíte utrácet peníze za prodlužování řas, tedy pokud nechcete trvalejší efekt. Úplně stačí, když si v drogerii koupíte řasy nalepovací. Jejich aplikaci zvládnete i sama a zaručíte si úchvatný pohled!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat