Hýčkání, krása a láska v pražské Grébovce: Dermacol Love Day se blíží!

24.04.2017 | Krása a móda

První máj - lásky čas - tradicí všech zamilovaných je v tento den zastávka pod rozkvetlým stromem. Lidová moudrost praví, že dívky a ženy, které na prvního máje zůstanou nepolíbené, do roka uschnou. A ať už tento den slavíte, nebo ne, na DERMACOL LOVE DAY v pražském parku Grébovka se budete bavit i s celou rodinou a přáteli. Užijte si den plný krásy, lásky a hýčkání.

Ve spolupráci s kanálem PRIMA LOVE si kosmetická značka Dermacol pro návštěvníky připravila bohatý celodenní program zakončený vystoupením kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem. Akci budou moderovat Eva Perkausová a Miroslav Šimůnek.

Přítomni budou profesionální vizážisté značky Dermacol, kteří dokáží vykouzlit perfektní make-up, inspirují vás jarními trendy letošního roku a nalíčí vás dlouhotrvající a neslíbatelnou rtěnkou DERMACOL 16H LIP COLOUR, která vytvoří dokonalý vzhled na celých 16 hodin.

Léto je již za dveřmi, proto se můžete těšit i na produkty řady DERMACOL BODY LOVE PROGRAM, které jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky.

Děti potěší barevné pudry na vlasy DERMACOL NEON HAIR POWDER, které si určitě zamilují.

V prostoru pražské Grébovky budou připraveny odborné workshopy zaměřené na fashion&beauty a sport. Čekají na vás nové trendy v módě, tipy na módní účesy a zaplétání vlasů.

Akce bude věnovaná nejen odpočinku, ale také pohybu a zdravé výživě. Budete si moci zacvičit s Hankou Kynychovou, osvojit si twerk nebo pole dance. Zrelaxovat tělo si budete moci nejen různými masážemi, ale také v chill out zóně. Pro děti bude připraven program v podobě Primáčkovy dětské a kreativní zóny nebo dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party.

Chybět nebudou ani luxusní food produkty a mnoho dalších zajímavých aktivit pro vás i celou rodinu.

Partneři mají vstup zdarma, a aby si tento den užila opravdu celá rodina, mohou se všichni vyřádit na koncertu kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem.

Zkrátka DERMACOL LOVE DAY bude věnovaný jen a jen vám, protože každá z nás si zaslouží odpočinek a hýčkání.

Více informací - FACEBOOK PRIMA LOVE - DERMACOL LOVE DAY

Pozvánku na akci můžete zhlédnout na odkazu: https://youtu.be/Drmns2afsAs

Vstupenky na akci lze zakoupit - na www.ticketportal.cz https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1316168







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat