Plavková sezona za dveřmi. Najděte ty pravé pro svou postavu

Výrobcům a především prodejcům plavek začíná hlavní sezona, a tak spousta z nás pokukuje po výlohách či e-shopech, zda bychom nenašly nějaký ten kousek, který by seděl typu naší postavy. Jaké plavky zvolit, pokud máte širší boky nebo malá prsa? Poradíme vám!

Jaké plavky se k vám hodí, máte-li…

… velká ňadra?

Ženy, k nimž byla příroda v oblasti prsou štědrá, dobře vědí, že uhlídat ňadra například ve vlnách, může být v některých plavkách docela oříšek. Pokud je to i váš případ, vsaďte na vyztužené košíčky s kosticemi, které zajistí, že materiál plavek zůstane tam, kde má. Volte tradiční podprsenkový střih se širšími ramínky (zavazování za krkem by se vám nemuselo osvědčit).

… malá ňadra?

Vy sice nemusíte řešit, zda se vám v záchvatu plavání neposunou i plavky, ale nevýhodou tohoto kousku oděvu je, že umí až nepříjemně plošší hrudník zdůraznit. Co teď? Můžete samozřejmě sáhnout po vyztužené (respektive vycpané) podprsence, ale ne všem ženám je onen materiál navíc příjemný. Alternativou mohou být plavky, jež mají v oblasti hrudníku výraznou aplikaci, ideálně volán. Zda budou mít plavky tradiční ramínka, zavazování za krkem či nebudou mít ramínka vůbec, ženy s menším poprsí příliš řešit nemusejí.

… širší boky?

Pokud patříte k ženám s postavou typu hruška (tedy výrazný pas, ale širší boky a stehna), pak vsaďte na spodek plavek v tmavém odstínu a výrazný vršek. Opticky tak odvedete pozornost od problematičtější partie, kterou navíc tmavá barva zmenší. Mimochodem, nevolte příliš vykrojený spodek plavek, jen byste na boky upozornila.

… úzké boky?

Máte spíše chlapeckou postavu a křivkami v oblasti boků vás příroda nevybavila? Nevadí! Sáhněte po plavkách, jež jsou v dolní části více vykrojené – tím dodají zdání kulatějších boků. S klidem si můžete dovolit i bokové plavky, které ženám s širokými boky příliš nelichotí.

… větší bříško?

Pokud toužíte po bikinách, sáhněte po těch s vysokým pasem, které bříško překryjí a opticky zmenší. Tradiční jednodílné plavky seženete i ve verzi s vyztuženou oblastí břicha, které bříško zpevní a zeštíhlí. Skvělým tipem jsou takzvané tankiny, které se rovněž prodávají ve vyztužené verzi.

… nevýrazný pas?

Příroda vám nevykouzlila vosí pas? Žádné stesky nejsou potřeba, plavky vám jej vykouzlí. Sáhněte po těch jednodílných, které mají výraznější vzor ve střední oblasti (jako byste měla na plavkách vymodelovanou siluetu) a na okrajích jsou jednobarevné (nejčastěji tmavé). Vosí pas zaručen i bez diety!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat