Komentáře k článku

Pohoda 31.05.2017

Takže nezbývá nic jiného než dederonova zástěra!nejlépe po babičce 😏 . Každý ať nosí v čem se cítí nejlépe a pohodlně.

verrca 31.05.2017

;-)

Martina 31.05.2017

Autor tohoto článku ať se nad sebou zamyslí. Píše nesmysly.

Di Martina 31.05.2017

Souhlasím. Zřejmě to psalo jen mladé tele, které čerpalo z praktických příruček pro ženy z 80 let;-)!

Veronika 31.05.2017

Každý, ať se obléká v čem se cítí nejlépe. Je pravda, že někdy lidem chybí soudnost, ale proč ne. *1*<3

Marta 31.05.2017

Autor článku myslím trochu zaspal dobu. Džíny se v dnešní době nosí ve vhodné kombinaci i do společnosti a doby, kdy byly jen pracovním oblečením už jsou naštěstí pryč. Stejné je to i s vyčuhujícími ramínky od podprsenky - žádný trapas to dneska není. Samozřejmě, že by žena po čtyřicítce měla při výběru oblečení trochu zapojit rozum, ale po přečtení tohoto článku mám pocit, že jsem v mém věku 47 let jsem zralá jen na krymplenové šaty a šátek na babku :(.

milada rathuska 31.05.2017

at si každý nosí co chce a je osobitý nevím proč podléha nějakému diktátu co se hodí a co ne!!!!!

nikdo 31.05.2017

ještě co takhle dlouhe nebo kratka vlasy a stihla nebo hubena ta ma byt zavrena taky ve skrini kdo tohle psal tak at se ukaze a urcite není 100% ahoj budu chodit v com chci hlavne ze chodim mej se pani dokonala

Karla 31.05.2017

Článek je sice napsaný s lehkým despektem, ale na druhou stranu je to alespoň pokus jak naznačit, že je to spíše o vkusu a eleganci. Je mi 47 let a již dávno vím, jak se vkusně oblékat. Články o tom, co má kdo nosit, čtu jen tak pro zábavu;-) Neexistuje totiž železné pravidlo, je to jen otázka vkusu a nevkusu, zohlednění věku, postavy, kg, výšky, typu, materiálové kvality, doplňků, no prostě je to jeden balíček důkladně promyšlených prvků a výsledek musí být - to mi fakt sedne a sluší;-) Takže článek neurazil, ale ani neinspiroval a v podstatě vše co napsal autor ani nenosím a ani neobdivuji na jiných;-)

Žena po 40:-))! 31.05.2017

Může mi někdo prosím říct, proč se tady mluví o čilsle 40??? Soudná by měla být každá žena (když je tedy řeč o ženách) a je úplně jedno, jestli je jí 20 nebo 100 let!

Hanyna 01.06.2017

:-D Tak čtyřicet mi ještě zdaleka není, ale nic z toho nenosím už hezkých pár let (jestli vůbec kdy). Snad jen občas by se našlo nějaké to triko s nápisem, ale převažují ty bez nich...*1*

Milada 02.06.2017

je mi už 45 a nosím vše, pokud se v tom cítím. Kolikrát, když vidím 20-cítku jakou má postavu, tak to je spíše pak nevhodné >:(

Sarinka66 02.06.2017

Tak jsem se pobavila pri cteni komentaru;-) Clanek je psany tak trochu na silu - "nechtelo se mi, ale neco jsem napsat musela..." Jinak jsem zastancem svobody v zivote celkove - pokud nekoho neomezuje, nebo nekomu neublizuje. A co kdo nosi je mi srdecne jedno - maximalne mohu obdivovat krasu🙂 Skatulkovat, co kdo muze nosit, je dost prizemni.. Echt kdyz jsou skatulky podle veku..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat