Ty nejlepší laky pro vrchol léta. Tyhle vám budou slušet

Polovinu léta máme skoro za sebou, ale to rozhodně není důvod ke smutnění! A i když se občas spustí déšť a ráno či večer už někdy hledáme něco teplejšího, co bychom přehodily přes letní šatičky, pořád si můžeme plnými doušky užívat prázdniny či dovolenou a všechny radovánky, jež k létu patří. A užívat si můžeme i se stylovou manikúrou!

Které barvy laků na nehty byste uprostřed léta neměla opomíjet?

Čistě bílá

Bílé nehty někomu přijdou nudné, ale pokud máte zdravě opálené ruce, bude s na nich bílý lak vyjímat prostě dokonale. Navíc ho nemusíte použít na celou plochu nehtu – skvěle působí v kombinaci například s temně modrou.

Mořská modrá

Odbyla jste si dovolenou na začátku léta a teď se vám stýská po moři? Nesmutněte a připomeňte si ho modrým lakem na nehty, jehož barva připomíná mořskou hladinu

Pastelově levandulová

Levandule a léto jsou nerozlučnou dvojicí. Tuhle rostlinu má na zahradě už dnes prakticky každý, a tak není divu, že i výrobci laků na nehty se jí nechali inspirovat.

Třpytivá zlatá

Že se zrovna léto rozhodlo ukázat odvrácenou tvář a z nebe se místo slunečních paprsků spustil déšť? No a co! Prostě si zlatou sluneční zář „namalujte“ na nehty. A jen co slunce zase vysvitne, bude se vám na rukou dokonale odrážet.

Melounově růžová

Léto má být odlehčené a hravé, tak proč si na nehty nepustit nějakou bláznivější barvu? A protože meloun k tomuto období rozhodně patří, zvolte lak, který je podobný barvě jeho dužniny.

Chladivá mátová

Laky na nehty ve světle mátové barvě zažívaly boom před pár lety a jsou oblíbené dodnes. Uprostřed léta, kdy jsme zdravě opálené, jsou skvělou volbou. A co víc, tahle barva působí chladivým dojmem, což rozhodně není na škodu.

Světle korálová

Namísto tradiční červené (i když nic proti ní) sáhněte teď v létě při výběru laku na nehty po něžné korálové. Je elegantní, ale zároveň připomíná tropické kraje a bezstarostnost, jakou zažíváme na dovolené.

Bláznivá oranžová

Pokud chcete být v létě trochu odvážnější, jděte do oranžové! Zatímco v zimě by tato barva na nehtech mohla vypadat trochu nepřirozeně, v létě je na ni ten pravý čas!

Elegantní „nude

Laky, jež jsou označované jako „nude“, by se v češtině mohly prostě a jednoduše nazvat tělovými. Někomu možná mohou připadat nudné a nevýrazné, ale nepodceňujte je! Na nehtech působí neskutečně elegantně. Pokud jim chcete dodat šťávu, sáhněte po odstínech se třpytkami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat