Vyzrajte na vrásky s novým DermoCollagenem ProVenus!

21.08.2017 | Krása a móda

Každá žena chce být krásná v jakémkoli věku. S přibývajícími roky však klesá obsah kolagenu v těle a začínají se projevovat první známky stárnutí, jako jsou například vrásky. To ale neznamená, že tvorbu kolagenu nejde podpořit a zamezit tak prvním projevům stárnutí pleti. Jak toho dosáhnut? Zapomeňte na různá dermo séra či krémy a zkuste efektivní a velmi kvalitní vnitřní výživu pleti! Tou je právě DermoCollagen ProVenus, který díky svému složení působí až v dermální vrstvě pokožky, tedy tam, kde je to nejvíce třeba.

Složení DermoCollagenu ProVenus je unikátní v tom, že využívá spojení bioaktivních kolagenních peptidů Verisol® s kyselinou hyaluronovou a dalšími látkami, které mají prokázaný efekt na redukci vrásek, pevnost nehtů a kvalitu vlasů. Klinické studie, proběhlé v západní Evropě, vědci specializujícími se na kosmetické produkty, jednoznačně potvrzují účinek na zlepšení stavu pleti, zmírnění vrásek a zlepšení kvality vlasů i nehtů.

Více na www.provenus.cz

Proč máte vrásky, nekvalitní nehty a vlasy?

Jde o přirozený vývoj v průběhu života ženy. Za problémy s pletí, vlasy a nehty hledejte úbytek kolagenu ve vašem těle. Kolagen je velmi potřebný, protože tvoří až 75 % objemu lidské pokožky. Zpevňuje hluboké vrstvy pokožky, vypíná jí a efektivně tak působí proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné.

Čím tedy méně kolagenu v těle máte, tím více nastupují projevy stárnutí. Pleť začíná být méně elastická, nesjednocená či málo rozzářená. Objevují se také problémy s její hydratací a celkově se vytrácí její mladistvý vzhled. Obsah kolagenu v těle ovlivňuje i kvalitu nehtů a vlasů. Jakmile ho máte v těle nedostatek, dochází k šednutí vlasů, více vypadávají a ztrácejí lesk. Nehtům chybí jejích pevnost a třepí se. Netrapte se prvními příznaky stárnutí a dopřejte svému tělu kvalitní vnitřní péči díky DermoCollagenu ProVenus.

Kolagen vám nejlépe doplní DermoCollagen ProVenus! Ptáte se, proč zrovna on? Protože je unikátní hned v několika směrech:

  • Jde o nejsilnější kombinaci bioaktivního kolagenu a kyseliny hyaluronové pro redukci a zjemnění vrásek
  • Pozitivní účinek je potvrzen německými studiemi, takže vaší pleti dopřáváte skutečně velmi účinnou německou kvalitu
  • Na užívání DermoCollagenu si zároveň i pochutnáte. Zapomeňte na zápach a nepříjemnou chuť! V jednom sáčku DermoCollagenu se totiž skrývá pomerančový prášek, který výborně chutná.

Jak DermoCollagen funguje?

Přípravek DermoCollagen je unikátním produktem, protože cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Unikátní složení přípravku DermoCollagen zajišťuje tu správnou hydrataci pokožky, a to zevnitř přesně tak jak přirozená hydratace probíhá.

Toto působení Dermocollagenu je ptvrzeno i německými studiemi, na základě kterých došlo k:

  • 65% navýšení collagenu v pokožce
  • 32% redukci očních vrásek
  • 18% navýšení elastinu v pokožce

Bioaktivní kolagenní peptidy Verisol® jsou vědecky potvrzené a působí na lepší elasticitu pokožky a vyhlazení vrásek. Bioaktivní peptidová forma zajištuje co nejlepší vstřebatelnost do lidské pokožky. „Bioaktivní“ znamená, že se jedná o formu kolagenu vlastnímu lidskému tělu. Peptidy stimulují buněčnou syntézu a zajišťují tak tu nejefektivnější vnitřní výživu pokožky.

Přípravek DermoCollagen ProVenus se vyznačuje výbornou pomerančovou příchutí a obsahuje minimum sladidel a celková kalorická hodnota jednoho sáčku je tak pouze 50 kJ. Proto se nemusíte obávat o svou váhu. Jeho dávkování je velmi jednoduché. Stačí užívat 1 sáček denně, který nejprve nasypete do sklenice, zalijete cca 2 dcl vody a necháte rozpustit. Poté sklenici vypijete. Dermocollagen ProVenus je bez alergenů, vhodný i pro těhotné a kojící, non GMO a absolutně bezpečný pro dlouhodobé užívání.

Využijte nyní letní akční nabídku na eshopu Dr. Max.cz a kupte si DermoCollagen Provenus za výhodnou cenu 790 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat