Bujný dekolt i bez vycpávek a operace? Jde to!

Také k vám byla příroda v oblasti hrudníku poněkud skoupá, a vy se proto vyhýbáte větším výstřihům? Nemusíte! Známe trik na vytvoření vnadného dekoltu od filmových maskérů.

Britská herečka Keira Knightley nepatří zrovna k nejvyvinutějším herečkám, a přesto má v řadě filmů plný výstřih. Nejedná se přitom o počítačový trik, ale spíše optický. A svede ho každá žena i doma.

Jediné, co potřebujete, jsou dva odstíny pudru – jeden tmavší (můžete použít i bronzer) a jeden světlejší.

Oblečte si podprsenku (nejvhodnější je samozřejmě push-upka) a poté i svršek s větším výstřihem. Jeho okraje založte raději ubrouskem nebo papírovou utěrkou, abyste předešla skvrnám od pudru.

Pudr tmavší barvy (nebo bronzer, ale pozor, nesmí být nepřirozeně tmavý nebo příliš třpytivý) aplikujte do oblasti mezi ňadry a podél jejich přirozené křivky, tak abyste vykreslila pomyslné písmeno V.

Poté vezměte světlý pudr (může být i lehce třpytivý, ale i tady velmi opatrně, abyste nepřitáhla nežádoucí pozornost) a naneste jej na horní polovinu prsou, tedy tu, jež „vykukuje“ z výstřihu. Oba pudry pak rozetřete do ztracena, aby nebyly vidět ostré přechody mezi nimi.

Ještě než vyrazíte do ulic, překontrolujte vzhled dekoltu na denním světle. Pokud budete mít pocit, že působí nepřirozeně, raději uberte pudr – v tomto případě znamená méně opravdu více.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat