Komentáře k článku

Kamila N. 31.07.2018

Zajímavý článek a velmi praktické rady, určitě se hodí. Já mám svatby ráda a ráda si i promýšlím, co si vezmu na sebe. Miluji svatby v létě, když si můžu vzít hezké šaty a také je to příležitost si nové šaty pořídit:) Letos jsem v srpnu pozvaná na svatbu a měla jsem i štěstí na hezké šaty od zn. Cellbes, jsem z nich nadšená a určitě vyhovují i dress codu:)

kattkaa 10.07.2018

Dobré rady. Bohužel na svatbu nejsem pozvaná.

Kristyna04 09.07.2018

Nejpopulárnější období pro svatby je tu a takové rady přijdou momentálně vhod :-D

Jarina 21.06.2018

Promiňte, ale kolik párů si dává na svatební oznámení takovéto věty, konkrétně co se oblečení týče? Svatba je super věc, ano, svatebčané by měli přijít slušně oblečení, to je jasné, ale nařizovat barvu apod.? Svatba je přece hlavně o tom užít si svůj den, pozvat rodinu a kamarády, aby se radovali s nimi a ne jen kázat. A hlavně to lze napsat vážně v češtině, ne používat tyto převzetiny, které tady ještě autor musí tak "nutně" podrobně vysvětlovat....

aster Jarina 21.06.2018

Dneska je to módní - nic víc. Nejlepší svatba je jen se svědky - aspoň se rodiny nehádají, koho pozvat či nepozvat. A ušetřené peníze (docela dost peněz) můžou použít novomanželé třeba na svatební cestu <3

ovace 20.06.2018

Užitečné rady

Krasne saty

jaja 20.06.2018

Stilton-kdyby jen smoking nebo žaket,je dost takových kteří nemají ani oblek.Ale jít na svatbu v džínách a svetru nebo dokonce kratasech a na nohou vygajdaných starých teniskách je docela nářez.Viz svatba synovce 2014.Nebo vytahané triko u kmotra na křtu synovcova syna.Dneska se nám elegance v oblékání vytratila-je mi z toho smutno.

Stilton jaja 21.06.2018

Jaja, máte pravdu, taky na plesech je to hrůza. To už byli lepší ti strýcové v tesilových oblecích. O škrpálech ani nemluvím.

Aneta 20.06.2018

"Ideální je večerní toaleta v černé barvě" ano, to je na svatbu opravdu to prave orechove :D Kdyz uz se pokousite radit, bylo by fajn u toho pouzivat aspon malinko mozek. Aspon malilinko, co rikate? A ne jen kopirovat nesouvisle kousky textu z internetu.

aster Aneta 21.06.2018

Večerní toaleta v černé barvě - proč ne? Záleží na tom, kdo si ji oblékne...:-)

Stilton 20.06.2018

Do kostela cudně. Stačí nevěsta v korzetu s vyvalenýma prsama, nejvíc v oblibě ho mají velikosti větší než XL. Ještě se tak obléci zbytek svatebčanek, zapomene farář řeč. Kolik pánů v ČR má doma smoking nebo žaket, 20% ? Možná ani ne.

Michaela 20.06.2018

Věřím že v Čechách budou pozvánky v češtině ...Mám ráda a vcelku ovládán několik světových jazyků, ale jsem patriot probůh! Dneska se i pracovní pozice uvádějí u nás v angličtině...proč? Máme krásné české výrazy pro vše, tak he používejme, než budou jednou úplně zapomenuty.

Květa Kratochvilka 20.06.2018

Já se vždycky obléknu tady...https://www.svetmodni.cz/saty/

helus 20.06.2018

Na takové akce si oblékám šaty.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat