Módní outfity na zimu: Okopírujte božskou Pippu Middleton

Kobaltově modré šaty s rolákem, doplněné černým sáčkem, černými punčochami a kotníčkovými botkami na vysokém podpatku. Důkaz, že v jednoduchosti je nejen krása, ale i elegance.


Klasika v černém – úzké kalhoty, jednoduchý top – rozzářená o modrý kabát a veselou modrobílou šálu. Inspirace hodna následování.


Jasně červený kabát ze Zary, černé legíny a hnědé kozačky nad kolena, které jsou sladěny s maxi-kabelkou. Kéž bychom takovéhle kombinace potkávali častěji i na českých ulicích.


Na charitativní večírek oblékla Pippa dlouhé, tmavé šaty zdobené květovaným potiskem. Všimněte i trendy miniaturního psaníčka.


Černé krátké šaty by možná mohly působit trochu nudně, ale ne u Pippy – oživila je totiž nejen černobílou šálou, ale hlavně jasně červenou kabelkou značky Prada.


Tenhle outfit vzbudil spoustu pozornosti – jdou dohromady lodičky a neformální červeno-černá kostkovaná košile? Posuďte sami…


Pippa vyrazila do města v krajkových šatech s černým kabátem a kozačkami pod kolena. Model doplnila kabelkou s krokodýlím vzorem.


Pippa ve svém běžném denním outfitu, který zahrnuje její oblíbený olivově zelený kabát, seprané denimové džíny a dokonale sladěnou kabelku a boty.


Pokojská? Ale kdeže! To je sestra budoucí britské královny. Pippa si oblékla černo-bílé šaty Suzannah a vyrazila na nákupy.


Opět jeden z formálnějších modelů. Vypasovaný kabát s barevnou broží doplnila o značkovou kabelku Loewe.


Pippa se v růžových šatečkách z dílny návrhářky Soniy Rykiel. Model v chladném britském počasí doplnila svetříkem a sportovně střiženým sakem.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat