Komentáře k článku

deeana 03.09.2018

O víkendu si dopřeji ranní běh a po něm je vždy sprcha skvělá.

konatovka 02.09.2018

Sprchuji si pravidelně ráno a večer a nakonec vždy od pasu dolu studenou vodou, je to příjemné otužování.*1*

Francek 02.09.2018

Meju se rejžákem pod pumpou každotýdně.*1*

Marika 02.09.2018

Šokovalo mě , když jsem slyšela , že v nájmu dívce dovolili sprchování max 4x denně . nelíbilo se jí to . Takhle to nepřeháním ,sprchuji se podle potřeby . To znamená asi tak 4 krát za týden ráno , ale intimní partie denně . Čau

Leoš 01.09.2018

Já se sprchuji, respektive koupu pravidelně každou sobotu večer.

Venca 01.09.2018

sprchuji se jednou za týden

Přes léto se sprchuji i několikrát za den,v zimě raději zalezu do vany s nějakou pěknou knížkou.

kamila76 31.08.2018

Sprchuji se, když chci.

Když jsme měli zkouškové období, tak jsem chodila do sprchy večer ( abych si osvěžila hlavu na učení ) a většinou i hned ráno ( abych se nastartovala na učení )

Matěj Mates 31.08.2018

Sprchujte se ráno i večer a máte to

glady 31.08.2018

sprchuju se večer

mamaja 31.08.2018

sprchování si užívám, ale abych ráno vstávala ještě dřív než vstávám, to teda ne

Míla. 31.08.2018

Každý se bez rozdílu potíme,někdo víc a někdo méně.Doporučuje se sprchovat večer po celodenní práci,sportu atd.tj. pro hygienu a ráno pro zdraví - osvěžení těla a když chcete pro vzpruhu. Sprchuji se dvakrát denně a v těchto parnech i potřetí,když přijdu z práce.

vera 30.08.2018

Studenou sprchu bez mýdel ráno. Večer očistnou. A jsem zvědavá, co budu dělat, až mi ze sprchy nepoteče voda.

Siraellen 30.08.2018

sprchuji se velice ráda

Jiří 30.08.2018

Když ráno jedete autobusem a stojíte nad krásnou dívkou ze které je cítit, že právě vylezla z postele a je cítit potem, to je tedy chuťovka. Každý člověk se potí, ať pracuje fyzicky nebo sedí za stolem a proto je nejlépe se sprchovat večer, abych šel spát čistý a ráno se také osprchovat, protože i v noci se člověk zpotí. Né nadarmo se o Češích říká, že kradou a smrdí. Ale snad se to pomalu lepší.

Všeználek Jiří 30.08.2018

kdo nespí ve flanelovým pyžamu pod duchnou a netopí od podzima do jara v ložnici, ten se v noci nepotí! ---- mám tenoučkou deku webchatz (kdysi od quelle) 170x220 cm, většinu roku spím pod její letní variantou, na 3 zimní měsíce si beru druhou, jarně-podzimní část totožný velikosti (jejich spojením by vznikla zimní varianta, ale to bych se pod tím upekl) a to mám ještě vždy v noci i pootevřený okno a vyplej radiátor ---- jak byly ty tropický noci, ležel jsem ničím nepřikrytej úplně nahatej a nepotil jsem se, ačkoli přes den jinak ze mě teklo, pokud jsem nebyl ofukovanej větrákem ---- vše je o přístupu, bourání zažitejch tradic, troše termodynamickýho vzdělání a hlavně selským rozumu, jak si zpříjemnit život a předcházet nepříjemnostem ---- já nesnáším pocení celoživotně (už jako malej jsem bojkotoval při nemoci to "vyležet a vypotit"), protože se mi nadměrně potěj nohy (proto po většinu roku nosím sandály a to i s ponožkama i ve vedrech nad 30°, nechci čvachtat a klouzat), a tak jsem se naučil předcházet zbytečnýmu zapocování a tak mi stačí hygiena jednou denně večer (i s tím střídavým mydlit-nemydlit) ---- pro Viki: běžnej člověk nemá každej den zaprášenou a zpocenou hlavu (to postihuje jen pár výjimek buďto v práci nebo to přeháněj s adrenalinovejma blbostma) a tudíž nepotřebuje jí šamponovat, ono úplně stačí těch pár pylovejch zrnek vyčesat ---- (blbej web, že nebere odřádkovávání v postech)

ea Všeználek 31.08.2018

To jsou bezva rady, ale pokud má někdo horší termoregulaci, tak to tak báječně nejde. Znám lidi, co v chladu neusnou / budí se zimou / pokud dýchají studenej vzduch, nachladnou. Takže buď trochu zatopit, nebo teplejší deku/peřinu. A pod tím se občas prostě zapotíte (jasně, nemělo by to být každej den - pokud z vás leje každý ráno, děláte něco blbě). Takže holt pak ráno krátkou sprchu bez mýdla, no.

Michal ea 02.09.2018

Všeználku .. to musela být nádhera, když jsi spal nepřikrytý a nahý. A spocené nohy chlapa taky zbožňuji. Nechceš jít na rande? <3<3<3

Marný Tomáš 30.08.2018

Nejsem prase abych se pořád myl! Stačí ve čtvrtek a na vánoce

Míla Marný Tomáš 31.08.2018

Vy jste vtipnej :-)

Všeználek 30.08.2018

lidi jsou blbí a podléhaj mediálním masážím na drogeristický výrobky!!! pro kůži ani pro vlasy není zdravý až moc častý mytí!!! tedy pro lidi, co se nijak v práci neušpiní a nezapotí, pro lenochy, co nesportujou (tudíž se nepotěj) jeden den večer mydlení, ale další den případně dva jen spláchnout čistou vodou bez mydlení, nedošlo-li k zapocení vlasy v intervalu 1x týdně či delším, třeba 10 dnů, opět nedošlo-li k nějakýmu znečištění kdo se šamponuje často že prej se mu mastěj vlasy - ty se mastěj právě kvůli tomu častýmu mytí!!! - ať si naordinuje několik cyklů výdrže a zvyšuje v nich postupně počet dnů bez namáčení a šamponování vlasů - od 2 dnů se dá dostat až k 14 dnům bez mytí hlavy úplně snadno během půl roku, stačí jen ta vůle, tělu to nikterak neuškodí a přírodě jen pomůže!!! a bez parfémů!!!!

viki Všeználek 30.08.2018

Jako u všech lidských činností, ať se každý řídí podle svých potřeb a nálady, tedy pokud ostatní neotravuje zápachem. Věřím, že se dá bez mytí hlavy a obecně bez kosmetiky vydržet dost dlouho, ale pro běžného člověka je to docela nedosažitelné - zpocená zaprášená hlava nepůsobí zrovna přitažlivě a málokdo bydlí na samotě, aby se na to nemusel ohlížet. Sama jsem to zkoušela, skutečně po několika dnech se dá dopracovat k nějaké rovnováze, ale to bych nesměla chodit kolem zrcadla - pohled na mou hlavu byl horší než jindy...

aster viki 31.08.2018

Mám husté vlnité vlasy po ramena, které se nemastí - myju si je 1x za 7 - 10 dnů a jen výjimečně častěji, když se hodně zapotím, ale abych si je myla co dva dny nebo dokonce denně - to bych se z toho zbláznila! Každému vyhovuje něco jiného a nemá smysl posuzovat podle sebe.

Hani 30.08.2018

Nesprchuji se, je to o ničem. Mám ráda vanu a bylinky

Tom 30.08.2018

Obávám se, že pro některé bude chybět hlasovací tlačítko: "Nesprchuji se ani večer ani ráno, jen když jdu k doktorovi..." ;>:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat