Testování s Perfect Clinic: Lékaři již vybírají testerky k odborným konzultacím

21.08.2018 | Krása a móda

Trápí vás vrásky či povadlá pokožka v obličeji? Pak možná přemýšlíte o zásahu plastického chirurga. Poslední dobou se ale stále větší oblibě těší liftingové metody prováděné ambulantně, a to pomocí liftujících nití, někdy nazývaných pro svůj vyhlazující efekt také 3D nitě. Tahle miniinvazivní metoda omlazení velmi úspěšně nahrazuje skalpel, respektive jeho použití efektivně oddaluje. Přesvědčí se o tom i jedna z našich testerek, o níž v těchto dnech rozhodují odborníci z Perfect Clinic.

Omlazení APTOS nitěmi je použitelné prakticky u všech věkových skupin. Je vhodné pro muže i ženy, ale protože výsledky jsou ovlivněny kvalitou kůže a podkoží, nemusí být očekávaný výsledek u osob vyššího věku či s větším povisem kůže ideální. Průměrný věk typického (či ideálního) adepta je tak mezi 35 až 45 lety.

Bezesporu velkou výhodou liftingu pomocí nití je téměř bezbolestná aplikace. Zákrok se provádí pouze v lokální anestezii na ambulantním sálku a po jeho skončení odcházíte domů.

Bez bolesti i pobytu v nemocnici

Výhody moderní liftingové metody přibližuje MUDr. Petra Moravcová z kliniky Perfect Clinic: „Touto „niťovou“ terapií jsme schopni tvarovat kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře, vyplnit vrásky obličeje a taktéž provést lifting krku, povadlého poprsí, valů paží, zadečku a stehen. Samozřejmě musí být splněna indikační kritéria, nestane se tak u každého. Je nutné si uvědomit, že stěžejní pro provedení tohoto typu ošetření je kvalita podkoží, a proto je někdy před aplikací nitě nutné použít speciální přípravky s obsahem aminokyseliny či kyseliny hyaluronové, které se dají aplikovat injekčně nebo ve formě drinku a které podkoží zregenerují a nastartují tvorbu kolagenu. Teprve pak je možné zákrok provést a předpokládat pěkný výsledek. U příliš tenkého podkoží může niť prosvítat, její zoubky se nemají kam uchytit a výsledek nemusí být ani pro jednu stranu uspokojivý.”

„Při vlastním výkonu je ideální použítí nití více profilů a typů. Ty se liší nejen sílou nitě a délkou, ale i typem háčků či drážek. Nyní jsou hitem vstřebatelné kanylové 3D nitě. Na trhu se objevila nová generace APTOS nití na bázi kyseliny polymléčné s liftingovými zoubky, které se zavádějí do kůže pomocí kanyl pouze z drobných vpichů v kůži, kterou pomocí lokálního anestetika znecitlivíme. Vše je tedy bezbolestné a v mikroskopickém provedení. Použité množství nití je individuální, nicméně nejde již o desítky, jak tomu bývalo a stále je u mezonití, ale jedná se v průměru o 5 až 10 nití do jedné poloviny obličeje. Konkrétní počet závisí na ošetřované lokalitě a požadovaném efektu,” pokračuje MUDr. Moravcová.

Lékaři již vybírají vhodné testerky

V současnosti odborníci pražské Perfect Clinic posuzují podle fotografií, jež naše testerky zaslaly redakci, které z přihlášených by byly pro lifting obličeje pomocí APTOS nití vhodné.

Vyberou několik testerek, které pozvou na odborné konzultace na Perfect Clinic v Praze, a to 27. srpna 2018 od 11 hodin. Poté již určí samotnou adeptku na zákrok.

Vybraná testerka podstoupí lifting APTOS nitěmi na pražské Perfect Clinic 17. září 2018.

Patříte mezi přihlášené? Pak vám držíme palce, aby se štěstí usmálo právě na vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat