Rty přímo k zulíbání. Jak jich docílit?

06.09.2018 | Krása a móda

Ačkoli se říká, že muži si na ženském obličeji všímají především očí, vůbec to neznamená, že bychom neměly věnovat pozornost také svým rtům. Smyslné, plné a krásně nalíčení rty totiž také dokáží proměnit každou ženu v neodolatelnou krásku. Stačí jen vědět, jak na to. Základem je samozřejmě péče o rty a kvalitní rtěnka. Třeba Kailijumei, která skrývá pravou květinu, zlaté vločky a nádherně růžovou barvu, která se projeví až po nanesení na rty. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Krásné a plné rty snadno a rychle

Ještě než své rtíky nalíčíte, není od věci jim věnovat pozornost a péči, díky nimž budou svádět k polibku. Že vás Matka Příroda neobdařila zrovna rty typ Angelina Jolie? No a co! Stačí znát jen pár triků.


Rtěnka Kailijumei nabízí nejen zrcátko, ale také živou květinu, zlaté vločky a především krásně růžovou barvu, která se se projeví po nanesení.

Předně dopřejte rtíkům jemný peeling, ideálně cukrový, který si klidně můžete vyrobit i doma (třeba z cukru a medu). Nejenže získáte lahodný scrub, který rty zbaví odumřelých buněk, ale ještě zajistíte řádné prokrvení rtů a tím i jejich větší plnost.

Vaším nejlepším přítelem by se měl stát lesk na rty (nebo rtěnka s vysokým leskem) – dodáte rtům zdání plnosti a smyslnosti. A v jaké barvě si je dopřát?

Obecně se dá říct, že čím tmavší rtěnka, tím menší budou rty působit. Z toho tedy vyplývá, že rty opticky zvětšíte, sáhnete-li po rtěnce se zářivou barvou. Ještě štěstí, že jsou nyní trendy takové odstíny, jako je třeba korálová nebo růžová!

Elegance s živou květinou

A právě trendy růžovou barvu a jemný lesk vykouzlí na vašich rtech rtěnka Kailijumei. Ostatně ji vyzkoušely i naše testerky. Jak byly spokojené?

„Moc jsem ocenila, že jsem mohla rtěnku vyzkoušet. Má krásný design. Kytičku jsem dostala fialovou a po nanesení na rty má krásnou sytou barvu. Vydrží neskutečně dlouho, ani při jídle a pití se nesetře. Moc jsem nevěřila tomu, že barví každému jinak, ale vyzkoušela ji sestra a odstín byl světlejší. Zrcátko na obalu potěší, je to praktické. Je to hezký tip na netradiční dárek, chválila testerka Amalka.


Každá rtěnka Kailijumei je originál, který jemně pečuje o vaše rty a dodá jim krásný odstín.

„Rtěnka mě mile překvapila. Je po nanesení jemně růžová, což mi nevadí, spíše vyhovuje. Voní, rty mám jemné a dlouho vydrží na rtech. Má hezký flakonek se zrcátkem, což je také plus. Vřele můžu ženám doporučit, přidala se testerka sasurka.

„Wau, tak upřímně tohle jsem nečekala. Pěkné balení (zrcátko na rtence se vždy hodí - to by měla mít každá rtěnka), skvělé voní (nic umělého) a to, že má (alespoň na mých rtech) pokaždé jiné zbarvení, to se mi hodně líbí. Opravdu bych rtěnku doporučila k zakoupení. Mě příjemně překvapila. Prošla i mým testem při obědě (jídlo a pití) a nesmyla se, neskrývala nadšení testerka Andrea.Kant.

„Přiznávám, že koupit si tuhle rtěnku jsem se dlouho zdráhala, protože nerada jdu do něčeho jen tak naslepo, zvlášť když jde o to, jestli mi něco bude slušet, že. Ale jsem hodně příjemně překvapená! Nejdřív začnu úžasným balením. Praktické zrcátko na obale je přesně to, co potřebujete, když chcete jen nalíčit nebo opravit rty. Doputovala ke mně rtěnka se zlatavou květinou a je fakt luxusní. Chvíle napětí teda byla, když jsem čekala, jakou barvu rtěnka dostane na mých rtech. Ale super! Sedla mi prostě dokonale. Co musím také kladně hodnotit, tak je i to. že nelepí rty k sobě a vydrží fakt dlouho. Takže za mě maximální spokojenost. A upřímně, které ženě by se nelíbila ve rtěnce květinka a kousky zlata!“ uzavřela testerka veru.marko.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat